Survivor 2024 Spoiler-Βόμβα: Ιδού οι 3 που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό σύμφωνα με τα στατιστικά
Media

Survivor 2024 Spoiler-Βόμβα: Ιδού οι 3 που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό σύμφωνα με τα στατιστικά

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Γαλάτσι και τη μεγάλη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή.

Αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται 8 παίκτες από τους οποίους ένας θα αποχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Διάσημοι - Μαχητές έχουν μπει δυναμικά μετά από 5 μήνες και στόχος όλων είναι ο μεγάλος τελικός και το έπαθλο.

Survivor 2024: Καρέ καρέ η τελική μονομαχία, η αποχώρηση βόμβα στο πιο κρίσιμο σημείο & τα δάκρυα

Στο παιχνίδι έχουν παραμείνει οι κορυφαίοι παίκτες αγωνιστικά και το κάθε αποτέλεσμα στο εξής θα κρίνεται στον πόντο.

Τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.

Η λίστα όσον αφορά τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, έχει διαμορφωθεί καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια και με βάση την κατάταξη με τις νίκες.

Survivor 2024 Spoiler-Βόμβα - H top τριάδα του φετινού survivor είναι η εξής:

Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%

Κατερίνα Δαλάκα με 68,89%

Γιώργος Γκιουλέκας με 63%

survivor.jpg

Survivor 2024 Spoiler-Βόμβα - Τα βιογραφικά τους:

Κατερίνα Δαλάκα - Γεννήθηκε στο Μόναχο και ζει στην Αθήνα. Μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβο ντο. Στα έξι της χρόνια την κέρδισε ο στίβος, μέσα από τον οποίο μετρά στο βιογραφικό της δεκάδες διακρίσεις. Η επιτυχημένη αθλήτρια έχει μεγάλη ιστορία στο Survivor. Συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης το 2018, επέστρεψε δυναμικότερα το 2019, όπου και κατάφερε να νικήσει, μπήκε στο Survivor All Star. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα.

Φάνης Μπολέτσης - Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του 27χρόνου Φάνη Μπολέτση εκδηλώθηκε από νεαρή ηλικία. Μόλις 18 ετών εγκατέλειψε την Ελλάδα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με στόχο να σπουδάσει Οικονομικά. Παίρνοντας το πρώτο του πτυχίο, η ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίστηκε με μεταπτυχιακό στο Management Finance στο φημισμένο UCL. Στα 27 του πια, εργάζεται ως Business Development Manager στις επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του. Είναι λάτρης των ομαδικών αθλημάτων παίζοντας, ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, beach volley και polo ενώ τα καλοκαίρια επιδίδεται μανιωδώς σε καταδύσεις!

Γιώργος Γκιουλέκας - Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το επιχειρηματικό δαιμόνιό του τον ώθησε στην ίδρυση του δικού του e – Shop με αντρικό ρουχισμό. Συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις ως εθελοντής. Στα 25 του χρόνια ταξίδεψε στην Τανζανία όπου ως εθελοντής βοήθησε να χτιστούν σπίτια για τις γυναίκες ενός χωριού. Πέρα από επιχειρηματίας δηλώνει και Tik Toker, τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει βίντεο αθλητικού περιεχομένου με χιουμοριστική διάθεση. Κάθε καλοκαίρι κάνει camping.

Survivor 2024-Spoiler 23/5: H πιο συγκλονιστική μονομαχία μέχρι σήμερα, η ένταση & η αποχώρηση βόμβα

Survivor 2024: Οι παίκτες που βγήκαν εκτός συμβουλίου και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved