Πες τη λέξη: Αδιανόητο και όμως, συνέβη! - Έχασε για μία λέξη 154.500 ευρώ!
Media

Πες τη λέξη: Αδιανόητο και όμως, συνέβη! - Έχασε για μία λέξη 154.500 ευρώ!

Δυστυχώς, συμβαίνουν και αυτά όταν τα παιχνίδια της μοίρας είναι τόσο... ύπουλα! Παίκτης του τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ, Πες τη λέξη, έχασε 154.500 ευρώ για τη λάθος λέξη που είπε στο τέλος! 

Ο Λευτέρης ο οποίος είχε αποδείξει στις προηγούμενες φάσεις του παιχνιδιού που παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμίχος πως είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Είχε λοιπόν στη διάθεσή του 143 δευτερόλεπτα κατά τα οποία θα διεκδικούσε 154.500 ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που βλέπουμε σε τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης να δίνεται.

pes-ti-lexi-2.jpg

Λίγο πριν ξεκινήσει τον τελευταίο γύρο, ο Λευτέρης είπε για την πρόκληση που επρόκειτο να πάρει: «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω με τα χρήματα αν κερδίσω απόψε. Σίγουρα οι υποχρεώσεις και το μέλλον του παιδιού μου θα είναι το κριτήριο για την αξιοποίηση αυτών των χρημάτων. Τα ταξίδια είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω να περάσω αυτή την αγάπη και στην κόρη μου οπότε μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί προς ένα ταξίδι».

Και κάπως έτσι μπήκε στον... αγώνα, διεκδικώντας μαζί με ακόμα έναν παίκτη που έτυχε να είναι συνονόματος το μεγάλο έπαθλο.

Ο Λευτέρης Α λοιπόν ρίχτηκε στον τελικό και απάντησε 23 από τις 24 ερωτήσεις. «Κόλλησε» στο γράμμα Ι όπου η ερώτηση ήταν η εξής:

pes-ti-lexi.jpg

«Ι… Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης σε αυτό το άθλημα» του είπε ο Γιώργος Καραμίχος περιμένοντας μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο παιχνίδι -μεταξύ αυτών ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μάρα Δαρμουσλή- τη σωστή απάντηση. Απέμεναν μόλις 5 δευτερόλεπτα για να απαντήσει ο παίκτης ο οποίος αναφώνησε σχεδόν σίγουρος «ιστιοσανίδα», όμως η απάντησή του ήταν λάθος καθώς η σωστή απάντηση ήταν «ιστιοπλοΐα».

Εκείνη τη στιγμή όλοι έδειχναν... σοκαρισμένοι, κρατώντας τα κεφάλια του από την αδιανόητη ήττα του Λευτέρη ο οποίος επίσης... κοπανιόταν για τη λάθος απάντηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved