5Χ5 Σπέσιαλ: Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος στο πιο διασκεδαστικό challenge
Media

5Χ5 Σπέσιαλ: Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος στο πιο διασκεδαστικό challenge

5Χ5 Σπέσιαλ - Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος ανακαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον σε ένα άκρως διασκεδαστικό challenge από τον Θάνο Κιούση

Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 26 Μαΐου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το βράδυ της Κυριακής μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!

5X5-SPESIAL-ME-TON-8ANO-KIOYSH-(2)-(1).jpg

Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τους αγαπημένους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, καθώς στο πλατό του «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ παντρεύεται η ροκ με τη λαϊκή μουσική με τους Led Zeppelin και τον Μίμη Πλέσσα σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο. Ο Θάνος, ο Τάκης και ο Θόδωρης θα βρεθούν στα φωνητικά των Led Zeppelin, ενώ θα απολαύσουμε και το «House Of The Rising Sun» σε μια διαφορετική εκτέλεση με μπουζούκι και στίχους από τον αείμνηστο Μάρκο Βαμβακάρη.

Αρχηγός για τις «Ροκιές» ο Τάκης Γιαννούτσος και απέναντί του για τις «Πενιές» ο Θοδωρής Βαμβακάρης, σε ένα παιχνίδι που οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό. Οι δύο αρχηγοί και αυτή την Κυριακή θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι, και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved