Μενεγάκη: Ο ξέφρενος χορός της - «Μπράβο στην ομάδα του Παναθηναϊκού! Τεράστια νίκη»
Media

Μενεγάκη: Ο ξέφρενος χορός της - «Μπράβο στην ομάδα του Παναθηναϊκού! Τεράστια νίκη»

Η Ελένη Μενεγάκη εισέβαλε με ξέφρενο χορό και είπε ένα μεγάλο «Μπράβο» στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε την 7η Euroleague της ιστορίας του, κερδίζοντας στον τελικό του Βερολίνου τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80.

Η Ελένη χόρεψε την επιτυχία της Άννας Βίσση «Λαμπώ» και αναφώνησε: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που πραγματικά γιορτάζουν σήμερα, στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που έφερε μία τεράστια νίκη σε όλους γιατί τέτοιες νίκες δεν γιορτάζει μόνο η ομάδα, αλλά όλοι οι φίλαθλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό».

eleni1r.jpg

O Παναθηναϊκός στέφθηκε ξανά πρωταθλητής Ευρώπης, δεκατρία χρόνια μετά τη στέψη του στη Βαρκελώνη, στο Βερολίνο, μία πόλη που ταιριάζει στους πράσινους, αφού το 2009 ξανά στο ίδιο μέρος, είχαν πανηγυρίσει το πέμπτο τρόπαιο τους στη διοργάνωση.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες στον τελικό του Final Four Euroleague, η Ρεάλ μπήκε στο ματς με φόρα από τον νικηφόρο ημιτελικό και προηγήθηκε με 14 πόντους. Χρειάστηκε ο Αταμάν να αφυπνίσει τους παίκτες, να σφίξει την άμυνα του και να φέρει τα πάνω κάτω. Ο Εργκίν Αταμάν έγραψε ιστορία, ο Κώστας Σλούκας έγραψε ιστορία, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ένα μπασκετικό θαύμα. Μια μπασκετικό εποποιία.

Δείτε τι είπε η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού.

Τάσος Ιορδανίδης: Πανηγυρίζει για το κύπελλο του ΠΑΟ στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Τα social media γέμισαν... Παναθηναϊκό! Οι αναρτήσεις των επωνύμων μετά την κατάκτηση του κυπέλλου

Μαρία Δαρσινού: Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα πανηγυρίζει το κύπελλο: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved