Καζαντζίδης: Η ζωή του στη μεγάλη οθόνη! «Η μεγάλη πρόκληση είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος»
Media

Καζαντζίδης: Η ζωή του στη μεγάλη οθόνη! «Η μεγάλη πρόκληση είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος»

Στις 19 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη, «Υπάρχω», καθώς η ταινία μόλις ξεκίνησε γυρίσματα.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, (Ο εχθρός μου, Πίσω πόρτα, Αντε γεια κ.ά.) σημειώνει για το «Υπάρχω».

Υπάρχω: Από τις Ψυχοκόρες στο ρόλο της Μαρινέλλας για την ταινία του Καζαντζίδη με τον Μάστορα

«Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο».

mastoras-kazantzidis-5.jpg

Ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος προσθέτει: «Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια-ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούργια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης». Ο γνωστός σκηνοθέτης σημειώνει επίσης:

mastoras-kazantzidis-3.jpg

«Κινηματογραφικά, η ταινία είναι κυρίως πάνω στους χαρακτήρες και την αλήθεια τους. Καθώς περνούν τα χρόνια, τα ντεκόρ και τα ρούχα αλλάζουν ραγδαία και χωρίς να τα περιγράφουμε, τα αισθανόμαστε να γεμίζουν αντικείμενα, νέα υλικά και χρώματα. Θα μπούμε σε χώρους και καταστάσεις που όλοι έχουμε δει στις κλασικές ασπρόμαυρες ταινίες, και θα κινηματογραφήσουμε με όλα τα μέσα του σήμερα τα παρασκήνια της γένεσης των πρώτων μεγάλων τραγουδιστών του ελληνικού σταρ-σύστεμ. Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας».

mastoras-kazantzidis-6.jpg

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, το «Υπάρχω» αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.
Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Πηγή Ελεύθερος Τύπος

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Καζαντζίδη

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες του στο ρόλο του Καζαντζίδη

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται ταινία και θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved