Ευθυμιάδης για Παναγιωτοπούλου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις λες καλύτερα να φύγει & να ξεκουραστεί»
Media

Ευθυμιάδης για Παναγιωτοπούλου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις λες καλύτερα να φύγει & να ξεκουραστεί»

O Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Σου Σου και μίλησε μεταξύ άλλων για την Άννα Παναγιωτοπούλου και το Ντόλτσε Βίτα.

Αρχικά είπε: «Ήξερα ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οπότε, σε τέτοιες περιπτώσεις λες καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος και να ξεκουραστεί. Θυμάμαι και από τον πατέρα μου, που είχε φτάσει στο σημείο να πει “παρακαλώ, πηγαίντε με σπίτι μου, θέλω να πεθάνω”. Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται κι έχει την επίγνωση ότι ταλαιπωρείται, αλλά και να μην έχει ο ίδιος επίγνωση, έχουν οι γύρω του που τραβάνε το λούκι…».

efthimiadis222.jpg

Και πρόσθεσε: «Τώρα, αν έκλεισε ο κύκλος του Ντόλτσε Βίτα, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που παίζαμε εκεί και ζούμε. Κι εμείς να φύγουμε από αυτή τη ζωή, αφού το θέλουν οι άνθρωποι… Αυτό είχε κάνει και τότε εντύπωση στο κανάλι, όταν πρωτοπαίχτηκε η σειρά, το πόσο αρέσει στους νέους ανθρώπους. Ήταν τόλμημα για την εποχή του, το σίριαλ αυτό, η ιστορία του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο παιδί, όπως ήμουν εγώ».

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποια είναι η σχέση του με το χρήμα & πώς βιοπορίζεται σήμερα;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ρώτησε τον Ευθυμιάδη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Αρναούτογλου σε Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι, θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved