Λαζόπουλος: Λύγισε μιλώντας για τη μητέρα & τη γυναίκα του, την Τασούλα - Η σχέση με τον αδερφό του
Media

Λαζόπουλος: Λύγισε μιλώντας για τη μητέρα & τη γυναίκα του, την Τασούλα - Η σχέση με τον αδερφό του

O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο Πρωινό Σου Σού με αφορμή τη σημερινή παράσταση στο Christmas Theater και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του, τη γυναίκα του, που έχουν φύγει από τη ζωή και μίλησε για τη σχέση με τον αδερφό του.

Αρχικά είπε: «Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου.»

lakis1.jpg

Και πρόσθεσε: «Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος».

Και συγκινήθηκε όταν είπε: «Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες… Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid».

Λάκης Λαζόπουλος: Η συγκίνηση on air και η επιστροφή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Λάκης Λαζόπουλος: Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του - Η φώτο μετά το ατύχημα

Λαζόπουλος: H ανακοίνωση μετά από το ατύχημα – «Να ενημερώσω τι δεν συνέβη…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved