Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι στα Κύθηρα και το λέω “Μέγαρο Μαξίμου”»
Media

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι στα Κύθηρα και το λέω “Μέγαρο Μαξίμου”»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θεατρικές παραστάσεις που προτιμά να πρωταγωνιστεί, τη ζωή στα Κύθηρα και την καθημερινότητα με την Αθηνά Μαξίμου.

Αρχικά ανέφερε: «Προσπαθώ πάντα να κάνω αυτό που με βασανίζει ωραία. Η κάμερα δεν με βασανίζει ωραία. Δεν είναι δουλειά για τον ηθοποιό η κάμερα, είναι για τον σκηνοθέτη, για τον μοντέρ. Ο ηθοποιός πρέπει να κάνει πολύ υπομονή κι εγώ δεν έχω. Πολλές φορές βλέπω τις ταινίες μου ή τα σίριαλ και δεν μου αρέσω. Κάνω κριτική στον εαυτό μου και αυστηρή. Εγώ σαν τελειομανής που είμαι, δεν είμαι ευχαριστημένος».

Και πρόσθεσε: «Έλειψα τόσα πολλά χρόνια γιατί δεν προλάβαινα. Ήθελα ποιοτικό χρόνο, είναι από τα πρώτα μου δεδομένα. Πέρσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και είμασταν στα Κύθηρα και ηρεμήσαμε. Η Αθηνά έμεινε 9 μήνες κι εγώ για 7 μήνες. Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι στον Μηλοπόταμο και το λέω “Μέγαρο Μαξίμου”. Το μεγαλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας. Δεν υπάρχει αυτή αναζωογόνηση. Ηρεμήσαμε, είδαμε τις αξίες που έχει η ζωή. Είμαι 54 χρονών, έχουμε ακόμα 15 χρόνια ποιοτικής ζωής, μετά αρχίζουν οι δυσκολίες, το σώμα δεν ακολουθεί, έχει μια άλλη διαδικασία, θέλουμε αυτά τα 15-20 χρόνια ποιοτικής ζωής, να κάνουμε τις βόλες μας, να ασκηθούμε, να τα περάσουμε πιο ήρεμα. Για αυτό το “εμείς” που χρησιμοποιώ τα τελευταία 20 χρόνια παντρεύτηκα».

Για τη ζωή στα Κύθηρα δήλωσε: «Είχαμε προγραμματίσει από πάρα πολύ καιρό αυτήν την έξοδο από την καθημερινότητα και την τριβή της δουλειάς. Το είχαμε προγραμματίσει 2 χρόνια πριν, το κάναμε και επιστρέψαμε και δουλεύουμε κανονικά. Ο χειμώνας εκεί ήταν υπέροχος. Οι δυο μας ήμασταν και άλλες πέντε οικογένειες στο χωριό. Ξέραμε πού είναι ο ένας και ο άλλος. Αυτή είναι η ποιότητα ζωής. Γυρίσαμε στην Αθήνα και κάναμε μία ώρα στον Κηφισό. Λες γιατί το ξανακάνω αυτό;».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε συνεπείς με τον εαυτό μας και τα θέλω μας. Για εμένα το “εμείς” είναι ιδεολογία και πολιτικά είμαι εκεί και σαν καλλιτέχνης. Δεν λέω ποτέ ότι είναι “η δική μου δουλειά”».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Παιδιά δεν κάναμε με την Αθηνά και παιδιά μας είναι οι φίλοι μας, οι δουλειές μας και εμείς. Γίναμε τα παιδιά που δεν κάναμε. Είμαστε επαγγελματίες που βγάζουμε κάποια λεφτά που καλύτερα να τα φάμε με τους φίλους, παρά να τα αποθηκεύουμε και δεν θα τα χαρούμε κιόλας. Είναι μεγάλη μας χαρά αυτά τα τραπέζια. Πλακωνόμαστε με τον Μπέζο και τον Κυριακίδη ποιος θα πληρώσει. Τα παιδιά είναι νέα, μόλις 5 χρόνια επαγγελματίες, είναι καλύτερα να τους κεράσεις…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved