Ετεοκλής Παύλου για Breakfast@Star: «Δεν έχουμε κάνει ακόμη συζητήσεις για την επόμενη σεζόν»
Media

Ετεοκλής Παύλου για Breakfast@Star: «Δεν έχουμε κάνει ακόμη συζητήσεις για την επόμενη σεζόν»

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου για το μέλλον της συνεργασίας του με το Star όπου παρουσιάζει μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου την πρωινή εκπομπή Breakfast@Star.

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι νιώθει ευγνώμων για όσα ζει, τονίζοντας όμως ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Επικό! Χατζίδου σε Ετεοκλή: «Καλύτερα να παντρευόμουν τη μαμά σου»

1716994074646-618811563-eteoklis.jpg

Ερωτώμενος τι γεύση του έχει αφήσει η φετινή σεζόν, ο ίδιος τόνισε ότι του έχει αφήσει πολύ καλή γεύση: «Νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι και πολύ χαρούμενοι και βέβαια ευγνωμοσύνη στον σταθμό και στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται»

Ο Ετεοκλής Παύλου ρωτήθηκε και για το αν στο μέλλον θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή, με τον ίδιο να απαντά ότι κάθε χρόνο, στο τέλος της σεζόν, όλη η ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες κάθεται και συζητάει το πώς έχει πάει όλο αυτό ώστε να διορθώσουν κάποια πράγματα και να κρατήσουν κάποια άλλα.

Στην ερώτηση για τη συνύπαρξή του και στη δουλειά με τη σύζυγό του, ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε: «Είναι προτέρημα να μπορείς να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved