Survivor 2024: «Έσπασαν» Δαλάκα και Δώρα -«Είμαι κουρασμένη ψυχικά»
Media

Survivor 2024: «Έσπασαν» Δαλάκα και Δώρα -«Είμαι κουρασμένη ψυχικά»

Survivor 2024: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα έβλεπαν βίντεο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτό ήταν αρκετό για να συγκινήσει τόσο τη Δώρα όσο και την Κατερίνα Δαλάκα, με τις δύο παίκτριες να ξεσπούν σε κλάματα.

«Προσπαθώ να κρατηθώ Γιώργο. Είναι άλλο να ακούς, άλλο να διαβάζεις, άλλο να βλέπεις φωτογραφίες. Είναι άλλο να βλέπεις live τους δικούς σου. Σαφώς και όλοι θέλουν να το ζήσουν αυτό αλλά εγώ που έχω παιδιά είναι πιο έντονο. Το θέλω! Δεν περίμενα να στείλει ο μπαμπάς μου.

Ό,τι έχω μάθει να κατασκευάζω είναι από τον μπαμπά μου. Είναι δύο άνθρωποι που είναι άξιοι που πήγαν στην Αυστραλία να δουλέψουν, να βγάλουν χρήματα και να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Μεγαλώσαμε με αγάπη και πολλή αυστηρότητα. Θα ήθελα να ακούσω τι μου λέει γιατί από τα λόγια του θα ακούσω αν είναι υπερήφανος για μένα όσο είμαι εδώ! Έχουν μεγάλη βαρύτητα τα λόγια του», είπε μεταξύ άλλων η Δώρα.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ένας τσακωμός τον οδήγησε στο Survivor

Όσο για την Κατερίνα Δαλάκα, ανέφερε: «Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα γιατί σωματικά έχω μάθει να αντέχω. Όσο δύσκολα κι αν περνάω σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και αντλώ δύναμη από εκεί. Θα κάνω τα πάντα να κερδίσουμε το έπαθλο. Θέλω πολύ να δω τη μητέρα μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου είναι πάντα εκεί και με στηρίζουν μια ζωή».

Δείτε το απόσπασμα από το Survivor 2024:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο και δεν ήταν μία, ούτε δύο αλλά τρεις σοκολατίνες!

Survivor 2024: Η τρίτη υποψηφιότητα έσκασε σαν βόμβα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved