Το πρωινό: Καβγάς άνευ προηγουμένου: Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα - Κτήνος, είναι κτήνος...
Media

Το πρωινό: Καβγάς άνευ προηγουμένου: Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα - Κτήνος, είναι κτήνος...

Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα με αφορμή την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και το πρώτο μάθημα που δίνει στις Πανελλήνιες εξετάσεις μέσα από τις φυλακές και διαφώνησαν εάν ένας καταδικασμένος δολοφόνος έχει ένα τέτοιο δικαίωμα.

Αρχικά ο παρουσιαστής είπε: «Για μένα είναι προκλητικό, και το λέω για πρώτη φορά, που ο κύριος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει εξετάσεις. Δεν απαγορεύεται, του δίνει το δικαίωμα το κράτος και καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν θέλεις να ζητήσεις συγνώμη από την κοινωνία, λουφάζεις. Δεν βγαίνεις μπροστά».

liagkas.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι προκλητικό όταν έχεις αφαιρέσει με τέτοιον τρόπο τη ζωή της γυναίκας σου, να ονειρεύεσαι να γίνεις κοινωνιολόγος, ψυχολόγος ή οτιδήποτε άλλο. Ηθικά για μένα είναι προκλητικό. Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις πηγαίνεις σε μία γωνία και δεν μαθαίνει για σένα τίποτα άνθρωπος στην Ελλάδα. Έτσι είναι η μεταμέλεια».

aria.jpg

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Πρέπει να έχει ηθική ένας άνθρωπος για να το σκεφτεί αυτό που πολύ σωστά λες. Ο συγκεκριμένος δεν την έχει».
Και τότε η Άρια Καλύβα εξέφρασε την αντίθετη γνώμη της: «Αυτό που λες είναι πολύ άδικο. Με την ίδια λογική όλοι όσοι έχουν διαπράξει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν πρέπει να κάνουν τίποτα στη ζωή τους, να δέσουν μια πέτρα στον λαιμό τους και να αυτοκτονήσουν….Υπάρχει και η έννοια του σωφρονισμού, όλοι έχουν δικαίωμα. Κτήνος , είναι κτήνος ο Αναγνωστόπουλος ναι αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή».
Και ο Γιώργος είπε σε έντονο ύφος: «Δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι ντροπή να το λέμε αυτό. Οι μεγαλύτερες συμμορίες ελέγχονται και κατευθύνονται από ανθρώπους που είναι μέσα στις φυλακές! Σε παρακαλώ πολύ! Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα!».

«Είναι παράξενο που ο Λιάγκας δεν έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1-Ξέρω ότι θέλει να κάνει & κάτι δεύτερο»

Κατέρρευσαν στο Πρωινό! Λύγισε ο Λιάγκας - Θέλω να ζητήσω συγγνώμη!Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας

Φαίη Σκορδά: Οι ευχές στον Γιώργο Λιάγκα για τα γενέθλιά του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved