Καινούργιου: Ξεσπά κατά της Super Κικής: «Απαράδεκτο. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει δημοσιότητα»
Media

Καινούργιου: Ξεσπά κατά της Super Κικής: «Απαράδεκτο. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει δημοσιότητα»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε σήμερα 4/6 στον αέρα της εκπομπής της την επίθεση που έκανε η Super Κική στους ρεπόρτερ, έξω από τα δικαστήρια, νωρίτερα.

Θυμίζουμε ότι η Super Κική πέρασε μπροστά από τους ρεπόρτερ που βρισκόντουσαν έξω από τα δικαστήρια και δεν δίστασε να τους επιτεθεί λεκτικά.

«Είστε τρελοί, το τόσο το κάνετε τόσο. Είστε τρελοί», είπε και πριν περάσει την είσοδο, πρόσθεσε: «Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε;».

«Απαράδεκτο, απαράδεκτο όλο αυτό που είδα. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε είπε στα παιδιά; Είναι δυνατόν; Ακούμε να μας λέει ότι είμαστε τρελοί η Super Κική; Εμείς φταίμε όμως. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα. Δε το περίμενα αυτό από τη Super Κική, Είναι καλό παιδί, εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση ενός καλό παιδιού. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και να μας λέει όλους τρελούς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Χαμός στο Πρωινό με την Super Κική! Χείμαρρος ο Λιάγκας- Θολώνει το μυαλό μου! Κουνάει το δάχτυλο...

superkiki.jpg

Και τόνισε: «Επειδή η Super Κική της προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το Youtube, κάποια εξωφρενικά ποσά, να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δε βγάζουν τα ίδια, ούτε σε επτά ζωές. Μακάρι να βγάζανε τα ίδια με τη Super Κική ή και παραπάνω, αλλά δεν αμείβονται τόσο καλά γιατί αυτή η ζωή είναι άδικη και κάνουν μια κανονική, σκληρή και αξιοπρεπέστατη δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Super Kική: Η επίθεση στους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια - Η δικαστική μάχη με τον Μαυρικίου

Super Κική: Η απάντηση στη Ραμόνα για τα απειλητικά μηνύματα που την κατηγορεί ότι έστειλε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved