Σασμός: Σημαντική διάκριση για την δραματική σειρά του Alpha!
Media

Σασμός: Σημαντική διάκριση για την δραματική σειρά του Alpha!

Χρώματα Alpha, νότες Σασμού κι άρωμα Κρήτης είχε η χθεσινοβραδινή απονομή των Ευρωπαϊκών βραβείων GEMA (Global Entertainment Marketing Awards) στο Άμστερνταμ.

Ο «Σασμός», η πιο εμβληματική τηλεοπτική σειρά στην Ελλάδα, κατέκτησε την κορυφαία διάκριση στην τελετή και «σήκωσε» το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία καλύτερο trailer χρησιμοποιώντας μουσική χωρίς στίχους. Η μουσική σύνθεση δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το σποτ από τον Νίκο Τερζή, τον επίσημο συνθέτη της σειράς, για να ενισχύσει την οπτική εμπειρία.

Σασμός: Η Βασιλική γεννάει και ο Παύλος βαφτίζει το μωρό

Τα Global Entertainment Marketing Awards αναγνωρίζουν τις πρωτοποριακές καμπάνιες σε παγκόσμιο επίπεδο που «αιχμαλωτίζουν» τους θεατές και διαμορφώνουν το τηλεοπτικό τοπίο. Ο Alpha είναι το ελληνικό κανάλι, το οποίο σταθερά βρίσκεται στους Final 5 των GEMA και μάλιστα φέτος είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι της ελεύθερης τηλεόρασης που έχει καταφέρει και αυτή τη διάκριση καθώς και την κορυφαία αυτή βράβευση, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι ο Alpha είναι το «σπίτι» της καλής Μυθοπλασίας. Το κανάλι το οποίο παρουσιάζει σειρές για όλη την οικογένεια και για όλα τα γούστα, με σεβασμό στο θεατή, σε παραγωγές προσεγμένες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

gema-sasmos_alpha.jpg

Η ιδέα του καμπανιακού trailer του ΣΑΣΜΟΥ αφορά σε μία πινακοθήκη ανθρώπων που συνδέονται με δεσμούς οικογενειακούς και φιλικούς, σε ένα εορταστικό σκηνικό. Το εορταστικό σκηνικό διακόπτεται από μια σκοτεινή παρουσία, μια αναπαράσταση της «μοίρας». Μια αινιγματική σκοτεινή φιγούρα και θρησκευτικά σύμβολα αναδημιουργούν την αφήγηση. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν η δεύτερη φορά που ο ΣΑΣΜΟΣ έφτασε να είναι φιναλίστ στη διοργάνωση.

Η Global Entertainment Marketing Academy of Arts & Sciences φιλοξενεί τα πιο δημιουργικά και στρατηγικά μυαλά που οδηγούν την τηλεοπτική βιομηχανία προς τα εμπρός. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο, ενδυναμώνει, γιορτάζει την αριστεία και διατηρεί τη διαρκή σημασία της δημιουργικότητας και της στρατηγικής μάρκετινγκ στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο της ψυχαγωγίας και της τηλεόρασης. Η αποστολή της είναι να τιμήσει το μάρκετινγκ και τη δημιουργική αριστεία, να καλλιεργήσει την άμιλλα μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου και να εμπλουτίσει το πολιτιστικό τοπίο της κάθε χώρας.

Δείτε το βραβευμένο trailer εδώ:

Μιχάλης Αεράκης για Σασμό:Είχα πρόταση για άλλον ήρωα, αλλά δεν το δέχτηκα γιατί θα έτρωγα καζούρα»

Σασμός: H Mαρίνα σε κατάσταση κρίσης!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved