Το ναυάγιο φινάλε: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς- Ο Ιπποκράτης δίνει τέλος στη ζωή του
Media

Το ναυάγιο φινάλε: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς- Ο Ιπποκράτης δίνει τέλος στη ζωή του

Την Κυριακή 30 Ιουνίου αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο και ανατρεπτικό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, Το ναυάγιο. Μάλιστα, θα υπάρξει δικαίωση αλλά και ευτυχισμένο τέλος για δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες.

‘Όσο πλησιάζει η στιγμή για να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό τη φετινή σεζόν, όλες οι ιστορίες που μας απασχόλησαν φτάνουν στην κορύφωσή τους.

To-nayagio-100-101-(2).jpg

Δύο από αυτές είναι φυσικά ο απαγορευμένος και γεμάτος εμπόδια έρωτας της Ειρήνης και του Πέτρου αλλά και η τιμωρία του Ιπποκράτη για όσα εγκλήματα έχει διαπράξει. Έτσι, ο λιμενικός πρόκειται να γράψει ο ίδιος το τέλος του τερματίζοντας τη ζωή του κι έτσι ο Πέτρος και η Ειρήνη θα βρουν την πραγματική ευτυχία και θα καταφέρουν να ζήσουν μαζί. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Ιπποκράτης έρχεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν η Ειρήνη τον καταγγέλλει στην Αστυνομία για τον φόνο της γυναίκας του της Κλαίρης και οι Αρχές βρίσκουν το πτώμα της θαμμένο στον κήπο του σπιτιού του.

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κινδυνεύει! Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και...

To-nayagio-100-101-(6).jpg

Ο Παντελίδης αποφασίζει να βοηθήσει τον Ιπποκράτη και να τον κρύψει για λίγες ημέρες σε ένα παλιό εξοχικό του σπίτι, αν και καταστρώνει με τον Βασιλείου ένα άλλο σχέδιο για τη μοίρα του λιμενικού. Η Ειρήνη, ο Πέτρος και η Δήμητρα περιμένουν ανήσυχοι στο σπίτι για να μάθουν νέα του Ορφέα, τον οποίο ο πατέρας του κρατάει μαζί του κρυμμένο. Η Αστυνομία, όμως, τους ενημερώνει ότι δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη τους και η αγωνία για το αγοράκι μεγαλώνει, καθώς όλοι πια ξέρουν πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Ιπποκράτης. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Ορφέας εκμεταλλεύεται την ολιγόλεπτη απουσία του Ιπποκράτη από το εξοχικό του Παντελίδη και καλεί την Ειρήνη στο τηλέφωνο.

To-nayagio-105-107-(3).jpg

Ναυάγιο: Το φινάλε και πώς θα βρει τους ήρωες

Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι ο Ιπποκράτης θέλει να το σκάσει με τον Ορφέα στο εξωτερικό και απελπισμένη παίρνει το όπλο του Στελή στα χέρια της. Ο Άγγελος καταφέρνει να εντοπίσει τον Ιπποκράτη και πηγαίνει να τον βρει, χωρίς να ξέρει ότι είναι οπλισμένος. Στη συνέχεια, η Ειρήνη και ο Πέτρος φτάνουν με την Αστυνομία στο εξοχικό του Παντελίδη για να σώσουν τον Ορφέα από τον Ιπποκράτη, σε μια εκρηκτική συμπλοκή. Τελικά καταφέρνουν να πάρουν μαζί τους τον μικρό, αλλά ο Ιπποκράτης κατορθώνει να διαφύγει ετοιμάζοντας την τιμωρία όσων προσπαθούν να τον πιάσουν. Τις επόμενες ημέρες, ο Πέτρος και η Ειρήνη αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον τους μετά τη δίκη και σχεδιάζουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, ενώ ο Παντελίδης βρίσκει στον Ιπποκράτη εισιτήρια για να φύγει από τη χώρα. Εκείνος τρυπώνει κρυφό στο σπίτι του για να πάρει μαζί του τον Ορφέα, αλλά εκεί είναι και η Ειρήνη και τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή.

To-nayagio-102-104-(2).jpg

Ο Ιπποκράτης καταφέρνει και βρίσκει ένα όπλο και κρατάει ομήρους τόσο τον γιο του όσο και την κοπέλα. Κι ενώ είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη και να τη σκοτώσει, στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί μπροστά στον σοκαρισμένο Ορφέα, γράφοντας μόνος του τον επίλογο σε μια ζωή βασανισμένη, γεμάτη μίσος και άγρια εγκλήματα. Έτσι η Ειρήνη βρίσκει ξανά την ελευθερία της και μαζί με τον Πέτρο αποφασίζουν λίγο καιρό μετά να παντρευτούν και να αφήσουν πίσω τους όλες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Πηγή:Mytv

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιπποκράτη!

Γιάννης Στάνκογλου: Φινάλε για τον Ιπποκράτη στο Ναυάγιο, τέλος και το μούσι για τον ηθοποιό

Νίκος Γκέλια: Το Ναυάγιο, η σύζυγος, η καθημερινότητα με το παιδί & η συγγνώμη στον Βίγκο Μόρτενσεν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved