Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω τρελαίνεται από την απουσία του μωρού
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω τρελαίνεται από την απουσία του μωρού

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ψάχνει με μανία να βρει τα ίχνη της Ιουλίας, την ίδια στιγμή που η Χάδω μοιάζει να χάνει τα λογικά της από την απουσία του μωρού.

Τι θα δούμε αναλυτικά απόψε 12 Ιουνίου

Η ροή των γεγονότων, φέρνει αναπόφευκτα τον Γιωργίκη έξω από το σπίτι του Γρηγόρη Ραζίνη, ψάχνοντας για ίχνη της Ιουλίας ή του μωρού. Ο Γρηγόρης όμως, δεν είναι έτοιμος να του προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ ο Άλκης, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να οργανώσει την σκέψη του, ψάχνοντας να βρει τις ομοιότητες που μπορεί να έχει η τωρινή εξαφάνιση της Ιουλίας με τον μυστηριώδη θάνατο της προηγούμενης συζύγου του Γιωργίκη, 14 χρόνια πριν.

Παράλληλα, και ενώ ο Ρήγας μαθαίνει με καθυστέρηση τι έχει συμβεί στο σπίτι του γαμπρού του, Γιωργίκη Προβιού, ο Ζαφείρης γεμάτος ενοχές για την απρόσμενη εξέλιξη στην διαμάχη του με τον διαβόητο Σωτηράκη, δείχνει αποφασισμένος να μην τον αφήσει ατιμώρητο για ό,τι έχει κάνει στην αγαπημένη του Ζανέτ. Κι ενώ ο Χρήστος σκέφτεται αν θα μπορούσε να είναι ο νονός για την μικρή κόρη της Ιουλίας, έρχεται αναπάντεχα η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φιλιώς, για να ανατρέψει ακόμα μια φορά την ροή της ιστορίας.

Αλεξάνδρα «πως είναι δυνατόν ένα τόσο νέο κορίτσι που τα έχει όλα να τρελαίνεται έτσι ξαφνικά»

Γιωργίκης «κλείσε το στόμα σου για να μη στο κλείσω εγώ»

Χάδω «γύρνα πίσω κοριτσάκι μου πονάω μακριά σου»

Ζαφείρης «εγώ θα σε φάω, είσαι δικός μου ρε»

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved