Ψυχοκόρες: Η πρόταση γάμου στη Μαρίκα, το δράμα της Δεσποινιώς και η πλεκτάνη της Φρόσως

Ψυχοκόρες

Media

Ψυχοκόρες: Η πρόταση γάμου στη Μαρίκα, το δράμα της Δεσποινιώς και η πλεκτάνη της Φρόσως

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική βρίσκει στην εξορία τον πατέρα της, αλλά ο Ασημάκης δείχνει να μην την αναγνωρίζει

Παράλληλα, ο Σώτος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίκα, ενώ η Νέλλα προσπαθεί να βρει τι συνδέει την Άννα με την εβραϊκή κοινότητα. Από την άλλη, η Φρόσω μαθαίνει ότι η Ευανθία βλέπει και της στήνει μία παγίδα

Ψυχοκόρες: Αποκαλύψεις δίχως τέλος στα προσεχή επεισόδια – «Δώδεκα χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή»

Ο Σώτος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίκα

psixokores-6.jpg

Η Χριστίνα παρακολουθεί τη Βασιλική, η οποία μαθαίνει νέα για τον πατέρα της, ενώ αργότερα τιμωρείται επειδή προσπάθησε να σώσει τη Μυρτώ. Μάλιστα, ο Χατζής, για να την κάνει να ομολογήσει, την πηγαίνει να δει τον πατέρα της. Η κοπέλα συγκινημένη σπεύδει στο πλευρό του, όμως ο Ασημάκης δείχνει να μη θυμάται την κόρη του. Το γεγονός αυτό στεναχωρεί τη Βασιλική, η οποία επισκέπτεται ξανά τον πατέρα της και την επόμενη ημέρα. Όμως εκείνος συνεχίζει να μην τη θυμάται. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Αρδιτών, ο Λεωνίδας εκμυστηρεύεται στον Παύλο τους φόβους του για τον Ερμή, αλλά εκείνος είναι απορροφημένος από τον σχεδίασμά του ταξιδιού του με τη Μάγια μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί. Στη συνέχεια, ο υπάλληλος της οικίας βρίσκει τον νεαρό αναίσθητο και μεθυσμένο, ενώ μία τραγική είδηση αναστατώνει όλη την οικογένεια, καθώς μαθαίνουν ότι ο Ιάκωβος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Παράλληλα, ο Παύλος βλέπει μία φωτογραφία εξόριστων γυναικών και αναγνωρίζει σε αυτή τη Βασιλική, την ώρα που ο γιος του τού εκμυστηρεύεται ότι έχει μπλέξει και παραδέχεται ότι στο παρελθόν έστησε παγίδα στην πρώην ψυχοκόρη τους με τον πίνακα. Ωστόσο, η Μάγια ενημερώνεται για τις εξελίξεις και αντιδρά στην πιθανότητα ομολογίας του Ερμή, ενώ ο γιος της δέχεται μία επίσκεψη από τον Νέστορα.

Η Δεσποινιώ ξεκινά να δουλεύει ως ιερόδουλη

psixokores-despoiniw.jpg

Η Μαρίκα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο της Νέλλας για την Άννα, ενώ η κυρία Κοτρώτση ψάχνει το δωμάτιο της νοσοκόμας και βρίσκει το πραγματικό της όνομα, το οποίο είναι εβραϊκά. Τότε προσπαθεί να καταλάβει τη σχέση της Αννας με την εβραϊκή κοινότητα, ενώ ο Σώτος κάνει μία πρόταση στη Μαρίκα για να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, της ζητάει να παντρευτούν και να φύγουν μαζί από το σπίτι. Στη συνέχεια, η Νέλλα διακόπτει τις συνεδρίες της με τον ψυχίατρο και αποφασίζει να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο των πραγμάτων, ενώ η Άννα αναβιώνει μια τραυματική εμπειρία από τα παιδικά της χρόνια. Από την άλλη, ο Κοσμάς περνάει κρυφά στον Σώτο την ιδιοκτησία του εργοστασίου, ενώ η Μαρίκα λέει στον αγαπημένο της ότι πρέπει να μιλήσει με την Αρχοντούλα, καθώς πιστεύει ότι δεν πρέπει να φύγουν από το σπίτι χωρίς να μάθει την αλήθεια για την πραγματική του μητέρα. Εν τω μεταξύ, ο Κοσμάς έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή, την ώρα που η Δεσποινιώ ξεκινά δουλειά ως ιερόδουλη. Λογομαχεί ξανά με τη Βικτωρία, αλλά τελικά, όσο κι αν αντιδρά, αναγκάζεται να δουλέψει για να την ξεχρεώσει.

Η Φρόσω παγιδεύει την Ευανθία

psixokores-anna-louizidi.jpg

Η Διονυσία μοιράζεται με τη Μαρία το μυστικό της Ευανθίας ότι έχει βρει ξανά την όρασή της. Συγχρόνως, ο Στρατός και ο Οδυσσέας σχεδιάζουν να ψάξουν και για άλλα αρχαία, αλλά ο αστυνόμος Βελλής εκβιάζει τον δεύτερο. Παράλληλα, η Αμαλία, η πρώην ψυχοκόρη των Νάτσηδων, πηγαίνει μαζί με τον γιο της και πρωτότοκο παιδί του Ηλία στο σπίτι των πρώην αφεντικών της. Έτσι, η Φρόσω νιώθει πως απειλείται από την παρουσία της, ενώ η Ευανθία την καλοδέχεται. Εν τω μεταξύ, ο Βελλής περιφράσσει το χωράφι του Νάτση με τα κρυμμένα αρχαία και οι γαμπροί του νεκρού απορούν με αυτή την εξέλιξη. Την επόμενη ημέρα, η Μαρία μαθαίνει πως ο Στράτος χρωστά και πηγαίνει να ζητήσει από τη Φρόσω δανεικά. Όμως, πάνω στην κουβέντα, της λέει πως η Διονυσία τής εκμυστηρεύτηκε πως η Ευανθία βλέπει. Τότε η Φρόσω αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα για να την ξεσκεπάσει. Μάλιστα, στη συνέχεια η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά της επιβεβαιώνεται, καθώς ο γιατρός που εξετάζει τη γυναίκα λέει στη Φρόσω ότι η Ευανθία έχει αποκτήσει την όρασή της. Από την άλλη, ο Βελλής επισκέπτεται την Ευανθία για να την ενημερώσει για την παραβίαση στα χωράφια, ενώ η Αμαλία τον αναγνωρίζει και της λέει πως είναι αδίστακτος. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία ζητάει να μπει ο γιος της πρωτοπαίδι στην οικογένεια Νάτση, ενώ η Φρόσω μαθαίνει από τον Οδυσσέα για τα αρχαία ευρήματα και τον εκβιασμό του Βελλή.

Πηγή mytv

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω κάνει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική περνά βασανιστήρια στην εξορία, αλλά δεν μαρτυρά τις συγκρατούμενές της

Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα ομολογεί τον έρωτα της στον Σώτο και περνάνε το βράδυ μαζί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved