Γη της Ελιάς: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Ισμήνη
Media

Γη της Ελιάς: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Ισμήνη

Γη της Ελιάς: Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος έχουν έναν άγριο καβγά εξαιτίας της νέας του γραμματέως.

Η Φιλιώ έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξη της κόρης του Τζον στη Μάνη, διότι θεωρεί ότι θα χάσει την αγάπη του πατριού της. Λίγες ημέρες αργότερα, η 22χρονη Νάνου (Βαρβάρα Ντέσκα) καταφθάνει στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι την υποδέχονται με ενθουσιασμό.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ξεσκεπάζει την Αμαλία στον Ισίδωρο!

filio-elia.jpg

Ωστόσο, η μικρή Φιλιώ δείχνει να μη νιώθει άνετα μαζί της. Στη συνέχεια, ο Τζον πηγαίνει την κόρη του να δει τους ελαιώνες που αγόρασε, ενώ αμέσως μετά περνούν από το καφενείο του Πότη. Εκεί π Νάνου αντικρίζει για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο και της κάνει εντύπωση η παρουσία του. Από την άλλη, η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα. Τότε βρίσκει τον σύζυγό της και τη νεαρή κοπέλα σε τρυφερό τετ α τετ και η ζήλια της φουντώνει.

1675201911499-182783854-gi-tis-elias-ismini.jpg

Η γυναίκα αρχίζει να ενοχλείται με την παρουσία της γοητευτικής κοπέλας στο γραφείο του άντρα της, καθώς φαίνεται να του δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, ένα βράδυ, ο Κωνσταντίνος αργεί να γυρίσει στο σπίτι και η Ισμήνη θορυβείται ακόμη περισσότερο. Όταν ο συμβολαιογράφος επιστρέφει, η γυναίκα του τού επιτίθεται για την αργοπορία του και τη διαχυτικότητα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τη Σοφία και η κατάσταση ανάμεσά τους ξεφεύγει.

Ύστερα από τον άγριο τσακωμό ανάμεσά τους, ο γάμος του ζευγαριού περνάει μεγάλη κρίση

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία καταστρώνει το σχέδιό της κατά της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανησυχεί για την υγεία της κόρης του, Ισμήνης

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved