Παράδεισος: Ο Ντίνος σημαδεύει με όπλο την Αμαλία
Media

Παράδεισος: Ο Ντίνος σημαδεύει με όπλο την Αμαλία

Παράδεισος: Ο Πάρης προσπαθεί να βρει τρόπο για να μπορέσει να ζήσει μαζί με τη Γεωργία.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να πάει να ζητήσει από την Αμαλία να τον βοηθήσει για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας, αν και φοβάται πως δεν θα δεχτεί καν να τον ακούσει. Εν τω μεταξύ, η Μιράντα δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης της και προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να φύγουν με την Αμαλία στη Βαρκελώνη όπως είχαν σχεδιάσει.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος δεν μπορεί να διανοηθεί την προδοσία της Βικτώριας

O-Paradeisos-twn-kyriwn.jpg

Όμως εκείνος αρνείται, καθώς δεν αντέχει τον πόνο που θα της προκαλέσει και αποφασίζει τελικά να φύγει κρυφά μόνος του για την Ουάσινγκτον. Η Μιράντα υποψιάζεται τις κινήσεις του, τον παρακολουθεί και θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει η Αμαλία με τον άντρα που ερωτεύτηκε και αγάπησε. 0 Σίμος, όμως, επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο. Μάλιστα, ο άντρας το σκάει από το κελί του και οπλισμένος πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου τη στιγμή που η Αμαλία είναι έτοιμη να μπει μέσα. Εκεί βρίσκεται και ο Πάρης, ο οποίος θέλει να μιλήσει στην κοπέλα. Ξαφνικά ο Σίμος αρχίζει να φωνάζει πως δεν πρόκειται να την αφήσει να φύγει μαζί με τον εχθρό του. Η Αμαλία, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, όμως ο Σίμος είναι αποφασισμένος για όλα.

paradeisos-amalia-kai-simos-(1).jpg

Έτσι, σηκώνει το όπλο, πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί. Τότε ο Πάρης, θέλοντας να σώσει την κοπέλα, μπαίνει μπροστά της και τη σπρώχνει με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρίσκει εκείνον. Ο νεαρός πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, η Αμαλία ουρλιάζει, καθώς πιστεύει πως είναι νεκρός και ο Σίμος τον κοιτά σοκαρισμένος

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των κυριών: Το δραματικό φινάλε- Ο Σίμος σκοτώνει τη Βικτώρια και αυτοκτονεί

Παράδεισος: Αμαλία και Ντίνος σχεδιάζουν να το «σκάσουν» κρυφά από όλους

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος συλλαμβάνεται!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved