Μπάρμπα -Τζώρτζογλου: Το reunion 26 χρόνια μετά το Σημάδι του Έρωτα
Media

Μπάρμπα -Τζώρτζογλου: Το reunion 26 χρόνια μετά το Σημάδι του Έρωτα

Βάνα Μπάρμπα & Στράτος Τζώρτζογλου συναντήθηκαν μετά από 26χρόνια και μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» περιγράφοντας άγνωστες ιστορίες από την αγαπημένη σειρά, Σημάδι του Έρωτα. 

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την σειρά όπου πρωταγωνίστησαν.

«Όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα υποδυθώ το κακό παιδί, είπα “θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είμαι με τη Βάνα Μπάρμπα”. Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα για να γυρίσει μία σκηνή που έπρεπε να ανέβει σε μία ελιά, πάθαμε εγκεφαλικό. Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στράτος Τζώρτζογλου: «Πήγα στον ψυχίατρο, έγινε η διάγνωση και τον θεώρησα τρελό»

pame-danai1.jpg

«Ο Λευτέρης Καπώνης ήταν ο συνδετικός κρίκος για «Το σημάδι του έρωτα». Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Καπώνη ήταν «για τι λεφτά μιλάμε;», μου λέει ”θα διαβάζεις όμως”. Ο Στράτος ήταν δοσμένος, εγώ ήμουν λίγο ερωτευμένη, αγαπούσα τη ζωή περισσότερο από την τέχνη μου», τόνισε με την σειρά της η Βάνα Μπάρμπα.

Τζώρτζογλου για Μαριόλα: Περάσαμε κρίση στη σχέση μας! Οι εραστές για να πάρουν φωτιά πρέπει να….

Και συμπλήρωσε: «ήμουν σε μία σκηνή πάνω σε ένα άλογο, έβγαλα μία χτένα να χτενιστώ κι έπεσε πάνω στο άλογο που αφήνιασε, παραλίγο να σπάσουμε το κεφάλι μας. Με τον Στράτο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, υπήρχε μία χημεία που άρεσε στον κόσμο. Ήμασταν φίλοι με τον Γιάννη Πάριο, ήρθε στο γύρισμα κι έγραψε το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» σε ένα πακέτο τσιγάρα. Η Τζένη Μπότση είχε πολύ σεξαπίλ, βγαίναμε μαζί μετά τα γυρίσματα».

pame12.jpg

Για την περίφημη ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε:

«Η ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα» άρεσε γιατί η Τζένη είχε ένα ψεύδισμα, ακόμη μας το λένε. Τους ιντρίγκαρε στο «σημάδι του έρωτα» ότι υπήρχε ένας απαγορευμένος έρωτας μέσα στην οικογένεια. Τώρα είναι πιο έντονο αυτό που μας λένε για τη σειρά, ειδικά άμα μας δούνε μαζί».

Βάνα Μπάρμπα: «Πηγαίναμε έξω με τον Τζώρτζογλου και δεν έβγαζε λέξη, όταν είχε κατάθλιψη»

Τέλος για την επιτυχία της σειράς η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε πως, «το πιο συγκινητικό ήταν το τελευταίο μας γύρισμα, ο στρατός έδινε την ψυχή του, εγώ βαριόμουν, πόναγαν τα πόδια μου. Η τηλεθέαση μας ήταν εξηνταριά και βάλε. Όλη την ώρα μας λένε την ατάκα με τον Κωστάκη και τη χωριάτισσα, τα νευρά μου. Μας έλεγαν ότι ήμασταν ζευγάρι και έκτος σειράς, άλλα όχι χυδαία και ενοχλητικά».

Τζώρτζογλου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τη Μαριόλα, η κατάθλιψη & ο «τσακωμός» με την Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα: «Αισθάνομαι μουδιασμένη, χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη»

Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved