Λιάγκας: Τα «καρφιά» σε Κουτσελίνη: Δε θα κάνω πλυντήριο για κανέναν... Δεν υπάρχουν άλλοθι
Media

Λιάγκας: Τα «καρφιά» σε Κουτσελίνη: Δε θα κάνω πλυντήριο για κανέναν... Δεν υπάρχουν άλλοθι

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Πρωινό για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και έκανε αναφορά στη χθεσινή ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή,  Αλήθειες με τη Ζήνα για το «τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Υπάρχει πολλή παραφιλολογία, υπάρχουν πολλά σχόλια στα social media τα οποία διάβασα. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δώσουμε λόγο στη γυναίκα, στο θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού. Σας κάνει εντύπωση η λέξη άγριος; Βάσει των περιγραφών, ήταν άγριος. Επίσης, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, επειδή εμένα δεν μου αρέσει να κάνω δημόσιες σχέσεις και να εξασφαλίζω συνεντεύξεις. Όταν ένας άνθρωπος που δέρνει έναν άλλο άνθρωπο. Ό,τι κι αν του έχει κάνει ο άνθρωπος που εδάρθη, ακόμα και το δίκιο να είναι με το μέρος του ανθρώπου που έδειρε, ουδείς έχει το δικαίωμα να βιαιοπραγεί σε έναν άλλο άνθρωπο.»

Τσιμτσιλή για Λύτρα: Αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω & είχε πεθάνει, θα ήταν 1η φορά αλλά μοιραία

LIAGKAS-ZINA.jpg

Και πρόσθεσε: «Τώρα, επειδή χειριζόμαστε και δύσκολες υποθέσεις… Όταν κάποιος σου έχει πειράξει το παιδί, εκεί υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες που ευσταθούν. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού, δε δικαιολογείται! Δεν υπάρχουν άλλοθι! Δεν επιτρέπεται κανένας να σηκώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο. Δε μου αρέσει εμένα, είμαι καθαρός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη και τα έχω πληρώσει, για να κάνω δημόσιες σχέσεις να κάνω πλυντήριο ανθρώπων… Δεν το έχω κάνει ποτέ! Ούτε θα το κάνω τώρα. Δεν έχω κάνει πλυντήριο στον ίδιο μου τον εαυτό, δε θα κάνω πλυντήριο για κανέναν! Δεν υπάρχουν άλλοθι, ούτε δικαιολογίες. Όταν ένας άνθρωπος δέρνεται βιαίως και το λένε ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Απόστολος Λύτρας: Γιατί η σύζυγός του, μετά τον ξυλοδαρμό ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι της

Και κατέληξε: «Προφανώς ακούσαμε τη συγγνώμη. Η συγγνώμη από εμάς τους τρίτους είναι δεκτή, δεν σημαίνει ότι παραγράφεται η πράξη. Το μεγάλο συγγνώμη πρέπει να το ζητήσει ο κ. Λύτρας από τη γυναίκα και την κόρη του. Είπε ότι έχει ψυχική διαταραχή. Κατανοητό και αυτό. Επειδή ακούστηκε χθες σε εκπομπές «τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι», το θέμα είναι και τι θα συμβεί σήμερα σε ένα σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι, θα κληθούν να διαχειριστούν τη ψυχή ενός παιδιού»!

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου για την υπόθεση Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες…»

Παλιοσπύρου για σύλληψη Λύτρα: «Από χθες βρίσκομαι σε σοκ... Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Λιάγκας για τη σύλληψη του Λύτρα – «Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα, δεν το πίστευα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved