Μακαλιάς: Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου...
Media

Μακαλιάς: Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου...

O Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Brealfast @ Star για το τέλος της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1!

Αρχικά ανέφερε: «Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλουμε μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της».

Και πρόσθεσε: «Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Κλείνει ευχάριστα».

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Σωστά κάνει η Μπέττυ και δεν ανανεώνει με τον ΑΝΤ1»

makalias-(3).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Καθένας μπορεί να συζητήσει και να σχολιάσει τα πάντα, έχει να κάνει με το τι επιθυμεί το κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να το κάνουν. Εμένα δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι μου ζητήθηκε να κάνω ενημέρωση και είπα όχι».

jpg-(2).jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από δω και στο εξής. Οπότε δεν νομίζω ότι θα χωρούσα σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία σχολιαστική εκπομπή τόσο άμεσα».

Τα ποστ της Μαγγίρα με «καρφιά» για τον ΑΝΤ1: «Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Μπέττυ Μαγγίρα: Η πρόταση του ΑΝΤ1, το «όχι» της παρουσιάστριας & η μεγάλη απόφαση

Σκορδά: «Το να πας να βρεις ένα μοντέλο Λιάγκα,σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι»-Το τηλεφώνημα στην Μπέττυ

Μπέττυ Μαγγίρα για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Κάτι τέτοιοι σαν εσένα μας παίρνετε τη δουλειά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved