Σαν ψέμα: Πέτρος και Ζώη τρακάρουν
Media

Σαν ψέμα: Πέτρος και Ζώη τρακάρουν

Σαν ψέμα: Η Χριστίνα παίρνει την Αλίκη και εξαφανίζονται. Από την άλλη, ο Πέτρος οδηγώντας ταραγμένος έχει ένα άσχημο τροχαίο με τη Ζωή.

Παράλληλα, η Ασπασία αποκαλύπτει στον Γιώτη πως δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής, ενώ η Μελίνα απειλεί τη Ζωή και ο Πέτρος τη διώχνει Ασπασία ζητάει απ’ τον Πέτρο να μην πει στα παιδιά της το μυστικό πως η μητέρα τους ζει. Ωστόσο, εκείνος πηγαίνει και βρίσκει τον Γιώτη για να μιλήσουν για όσα έχουν συμβεί και τον πείθει να ακούσει την Ασπασία.

Σαν ψέμα: Ο Γιώτης διώχνει τη ζωή από το σπίτι

san-psema-(3).jpg

Έτσι, λίγο μετά, η τελευταία αποκαλύπτει στον Γιώτη πως δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη δείχνει εμπιστοσύνη στη Χριστίνα και η γυναίκα παίρνει τη μικρή και εξαφανίζονται. Όταν ο Πέτρος και η Ζωή ανακαλύπτουν τι έχει συμβεί, είναι συντετριμμένοι και προσπαθούν να διαχειριστούν την εξαφάνιση της Αλίκης.

san-psema-(2).jpg

Παράλληλα, ο Ιορδάνης βρίσκει τον γιο του χτυπημένο, έπειτα από καβγά, και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον βοηθήσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μελίνα και ο Φίλιππος συναντιούνται και έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Σταύρος εναντιώνεται στον Γιώτη για το θέμα της Ζωής και φεύγει από το σπίτι, μαζί με τη Νανά

Πηγή mytv

Σαν ψέμα: Έξαλλος ο Πέτρος! Η Χριστίνα επιστρέφει και ζητά διαζύγιο

Σαν Ψέμα: Έγκυος στον έκτο μήνα πρωταγωνίστρια της σειράς! Ο αγαπημένος της παίζει στο Famagusta!

Σαν ψέμα: Η Μελίνα εκβιάζει τη Ζωή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved