Μπακοδήμου για Κουτσελίνη: «Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης»
Media

Μπακοδήμου για Κουτσελίνη: «Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης»

Το δικό της σχόλιο για την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα θέλησε να κάνει η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της Γειά σου. 

«Η άβολη στιγμή να σχολιάσεις κάτι που έχει σχολιάσει όλη η ελληνική κοινωνία και τα social media» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου για τη Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε: «Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ».

Βούλγαρη για Κουτσελίνη & Λύτρα: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε... Ίσως κάποια πράγματα...»

lytras

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής Γειά σου είπε για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη. Όταν τέλειωσε η εκπομπή μας την περασμένη Κυριακή, κυκλοφόρησε η είδηση χωρίς να λέει το όνομα του ποινικολόγου. Μάθαμε ποιος ήταν, το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το να “καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”;»

Η Μαρία Μπακοδήμου κατέληξε για το θέμα λέγοντας: «Χωρίς να το εννοείς… είναι το θυμικό σου που φουντώνει. Και λες πώς είναι δυνατό να έχεις πλακώσει, να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved