Αταίριαστοι: Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός!»
Media

Αταίριαστοι: Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός!»

Αταίριαστοι: Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος μίλησαν σήμερα 10/7 και σχολίασαν την επιλογή των δύο αθλητών ως σημαιοφόρων της Ολυμπιακής Αποστολής.

Αναφέρθηκαν όμως και στη Μαρία Σάκκαρη και στις αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλήτρια να παίρνει τη σημαία με απευθείας ανάθεση.

Θυμίζουμε ότι σημαιοφόροι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ντσούνος: Στο πλατό με σημαία του ΠΑΟ: «Ένας ουρανός αστέρια. Δεν ξέρω αν χωράει να το ράψουμε...»

koutras.jpg

Ο Χρήστος Κούτρας σχολίασε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Στη συζήτηση ενεπλάκη και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, της διεθνής μας τενίστριας. Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός. Μην ασχολείστε με το να σχολιάζετε τους άλλους, μην ασχολείστε με το να βγάλετε την κακία, δεν έχει νόημα. Ασχοληθείτε με τα του εαυτούς σας, να δούμε τι γίνεται σαν κοινωνία, όχι συνέχεια στο μίσος και στις κουταμάρες».

Και πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιάννης Ντσούνος: «Μίσος, λάσπη, σπίλωση και σίγουρα η απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν είχε να κάνει με το τι γράφτηκε στο διαδίκτυο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Κούτρας-Ντσούνος: Όταν οι Αταίριαστοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια-«Ήταν ένα πολύ προσωπικό θέμα»

Οι αταίριαστοι: Απουσιάζει ο Χρήστος Κούτρας – Η αποκάλυψη του Γιάννη Ντσούνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved