
Δεληβοριάς: Η απάντηση για όσα συνέβησαν στην αλλαγή χρόνου στο Σύνταγμα & η αμοιβή του
Ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν καλεσμένος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ-α-Τετ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την αλλαγή χρόνου στο Σύνταγμα, τη χρηματική αμοιβή του και απάντησε στα σχόλια για εκείνη τη βραδιά.
Αρχικά ανέφερε: «Πήραμε πολλή αγάπη και πολύ καλά σχόλια. Έγινε ένα ρεκόρ προσέλευσης στο Σύνταγμα σε πρωτοχρονιάτικη γιορτή. Δεν ισχύει ότι ήταν μόνο άντρες μετανάστες. Αυτό το γράψανε άνθρωποι που δεν ήρθαν και το γράψανε μετέπειτα εύκολα. Κάθε χρόνο στο Σύνταγμα και σε κάθε άλλη μεγάλη πόλη που γίνονται πρωτοχρονιάτικες γιορτές πάνε και μετανάστες, είναι μια γιορτή προσβάσιμη σε όλους… Παντού υπάρχει αυτό.
Ούτε το ότι ο δήμος πολιτικοποίησε την εκδήλωση, μάλιστα εμείς κάναμε και σάτιρα στον δήμαρχο… Και σίγουρα ο δήμαρχος δεν είχε καμία ανάμειξη με αυτό, εμάς μας κάλεσε, και μετά ήρθε και το είδε».

Για τη διακοπή της μετάδοσης της από την ΕΡΤ υπογράμμισε:«Δεν ισχύει ότι διέκοψαν τη μετάδοση από την ΕΡΤ γιατί είχα πάρει την πρωτοβουλία για τη συναυλία για τα Τέμπη… Καταρχάς η ΕΡΤ δε δείχνει κάθε χρόνο τις αλλαγές στο Σύνταγμα…».
Και για την αμοιβή του δεν δίστασε να πει: «Από την αρχή δεν ήθελα να κάνω κάτι προσωποπαγές που θα πάρω πολλά χρήματα. Ξέρω ότι όλα όσα λέγονται και για τους παλιότερους είναι υπερβολικά πολλές φορές. Δεν πάει ένας καλλιτέχνης και τσεπώνει όλα αυτά τα λεφτά. Είναι παραγωγές που δουλεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι… Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή ζούμε σε μια περίοδο κρίσης… Δεν πιστεύω ότι πρέπει κι εγώ να πάρω πολλά λεφτά για ένα δημόσιο έργο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δώσω και την ψυχή μου».
Διαβάστε επίσης:
Μποφίλιου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη συναυλία της με τον Δεληβοριά την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Καλλιμάρμαρο – Τέμπη: Ρίγη συγκίνησης με το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά: «Είμαστε κάθε λέξη...»
Αρχελάου 5-Βάσω Καβαλιεράτου: Η ηλικία, οι σπουδές, ο ρόλος της Μαρούκας & ο γάμος με τον Δεληβοριά