Media

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα του το «Η Ελλάδα ψηφίζει»;

Τηλεθέαση: Χθες, στην prime time του Σαββατόβραδου (25/1), η Ελλάδα... ψήφισε με παρουσιαστές τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο που έδειξαν να απολαμβάνουν τον νέο τους ρόλο. 

Περισσότεροι από 48.000 τηλεθεατές κατέβασαν την εφαρμογή και συμμετείχαν στο παιχνίδι από το σπίτι τους!

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε ερώτηση στο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσίαζε: «Είναι παγίδα»»

Το τηλεοπτικό κοινό είναι ο πρωταγωνιστής στο «Η Ελλάδα ψηφίζει» και τίμησε με την προτίμησή του το νέο, live τηλεπαιχνίδι-σόου του ΣΚΑΪ στην πρεμιέρα του το Σάββατο (25/01) φέρνοντάς το στην κορυφή της τηλεθέασης.

Καθαρή πρωτιά για το ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ στην πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού σόου του ΣΚΑΙ, τόσο στο σύνολο του κοινού, με 17.5 % όσο και στο κοινό 18-54 με 13.1%. Με μέση τηλεθέαση 708.821 (Αmr) και 2.102.000 (Rch) τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό το πρόγραμμα, Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ υπερίσχυσε του ανταγωνισμού.Σημαντικά ποιοτικά στοιχεία είναι η αναμονή που είχε το πρόγραμμα καθώς και η ανοδική του πορεία. Μετά από κάθε break, το κοινό όχι μόνο επιστρέφει, αλλά αυξάνεται και παραμένει μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved