Media

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Η συγκινητική έναρξη αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών-«Είμαστε μουδιασμένοι»

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη έναρξη, η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, η εκπομπή άνοιξε με ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο σε όσους χάθηκαν τόσο άδικα, αγγίζοντας τις καρδιές των τηλεθεατών.

Διαδήλωση για τα Τέμπη-Αποκλειστικές φωτό: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανάμεσα στη λαοθάλασσα

«Είναι μία ειδική ημέρα, καθώς όλη η Ελλάδα βρίσκεται στον παλμό του δυστυχήματος, της τραγωδίας στα Τέμπη. Όλοι ζητούν δικαίωση για αυτά τα παιδιά και τους συγγενείς που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός, τονίζοντας τη σημασία της ημέρας.

Η Νόνη Δούνια συμπλήρωσε: «Όλη η Ελλάδα είναι μουδιασμένη», αποτυπώνοντας το κλίμα θλίψης που επικρατεί. Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Κανείς δεν περίμενε ότι τόσος κόσμος σήμερα θα πλημμυρίσει όλες τις πλατείες της χώρας για να ζητήσει δικαίωση για τους ανθρώπους που έφυγαν».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved