
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώτη δήλωση για τη σύλληψη του Μάστορα & η ενόχλησή της - Τρομάζω...
Η εκπομπή, Το πρωινό τσάκωσε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να βγαίνει από το σπίτι της και ρωτήθηκε για τη σύλληψη του, Χρήστου Μάστορα.
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση: «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, ό,τι έχω να κάνω, θα το κάνω μέσα από τα social media. Είμαι μια χαρά».
Και όταν ρωτήθηκε, εάν η ίδια τρόμαξε με τη σύλληψη του συντρόφου της, εκείνη είπε:
«Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου».
Αρναούτογλου για Μάστορα: Αδερφέ είναι έγκλημα - Απαγορεύεται να πίνεις & να οδηγείς, τελειώσαμε!

Να σας θυμίσουμε ότι το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πασίγνωστος τραγουδιστής επιχείρησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο της Tροχαίας, πατώντας γκάζι και κάνοντας ελιγμό.
Φορώντας χειροπέδες, κουκούλα και μάσκα ο Χρήστος Μάστορας οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Aυτόφωρο. Εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν σταμάτησε στο μπλόκο ήταν γιατί δεν κατάλαβε το σήμα της Τροχαίας.
Χρήστος Μάστορας: Ο πατέρας του στο πλευρό του στα δικαστήρια - Oι δηλώσεις του στο Πρωινό
Δείτε όσα είπε στο Πρωινό
Διαβάστε επίσης:
Μπαλάσκας για Χρήστο Μάστορα: «Ήταν ντίρλα, μπορεί να φάει και έναν χρόνο φυλακή»
Χρήστος Μάστορας - Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψη: «Δεν είμαι Άγιος και ούτε αλάνθαστος όμως...»
Νίκος Χατζηνικολάου: Αντέδρασε on air για την υπόθεση του Μάστορα: «Νιώθω ότι μας κοροϊδεύετε...»