
Φωτεινή Πετρογιάννη: Επέστρεψε στο Πρωινό μετά από 3 μήνες! «Είμαι ένας άλλος άνθρωπος»
Το Πρωινό: Η Φωτεινή Πετρογιάννη που γέννησε πρόσφατα το πρώτο της παιδί, επέστρεψε σήμερα 5/2 στην εκπομπή μετά από 3 μήνες.
Ο Γιώργος Λιάγκας την καλωσόρισε και πάλι στην παρέα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Φωτεινούλα μας είναι εδώ μαζί μας μετά από τρεις μήνες. Την αφήσαμε "όχι μαμά" και την παραλαμβάνουμε "μαμά". Το μωρό δεν το έφερες μαζί...».
Φωτεινή Πετρογιάννη-Φωτογραφίζεται με τον δύο μηνών γιο της: «Μαμάδες βαστάτε»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε με τη σειρά της: «Καλώς σας βρήκα. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Τρεις μήνες και έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Νιώθω ότι κοιμάμαι και ξυπνάω έχοντας το μωρό μου στο μυαλό μου. Κοιτάω τον γιο μου και λιώνω, συναισθήματα που δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα βιώσω. Το μόνο που με νοιάζει είναι αν κοιμάται καλά, αν ξύπνησε καλά, αν έφαγε καλά. Νιώθω τόσο μικρή μπροστά του πολλές φορές».
Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:
Διαβάστε επίσης:
Η Φωτεινή Πετρογιάννη επιστρέφει στο «Πρωινό» μετά τη γέννα & το αποκάλυψε ο Λιάγκας με ένα βίντεο
Φωτεινή Πετρογιάννη: Βόλτα με τον 2 μηνών γιο της - Η σπάνια οικογενειακή έξοδος σε εμπορικό κέντρο!