Άγιος Έρωτας: Πιο μισητός από τον Μαρκόπουλο δεν γίνεται & το χιουμοράκι του κρίντζαρε το Twitter!
Άγιος Έρωτας: Απόψε (5/1), για ακόμα μία φορά η δραματική σειρά του Alpha καθήλωσε τους τηλεθεατές, μερικοί από τους οποίους φυσικά έκαναν και τα σχόλιά τους στο Twitter.
Και ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για έναν τόσο μισητό χαρακτήρα όπως είναι ο Παύλος Μαρκόπουλος ο οποίος δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, θέλει να καταστρέψει όσους στέκονται εμπόδιο στα πανούργα σχέδιά του και πληγώνει όλους όσοι τού πάνε κόντρα.
Άγιος έρωτας: Η ώρα της επιστροφής της Θάλειας έφθασε! Οι εξελίξεις ραγδαίες...

Σήμερα, είδαμε μία σκηνή, με την κόρη του Σοφία να του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και εκείνον να είναι για ακόμα μία φορά υπερόπτης. Όταν η Πετρούλα του έδωσε ένα χάπι που του συνέστησε ο γαμπρός του, ο Χάρης, μετά την περιπέτεια που είχε με την καρδιά του η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο Παύλος έδειξε να έχει και πάλι αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ με την οικιακή βοηθό.
Την ώρα που η Πετρούλα τού έδινε το χάπι, εκείνος αστειεύτηκε εκείνη δεν έχει κανένα λόγο να τον σκοτώσει, καθώς δεν γνωρίζει ότι εκείνη είναι η μητέρα της γυναίκας που δολοφόνησε, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
Φυσικά, με το αστειάκι αυτό, οι χρήστες του twitter δεν... χαρίστηκαν στον Μαρκόπουλο αλλά όχι για καλό! τα σχόλια έπεσαν βροχή, χλευάζοντας φυσικά τη συμπεριφορά του άρχοντα της Στέρνας.
Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά tweets: