Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργος Λιάγκας: Η συνάντηση-κορυφής, η selfie και το μήνυμα
H Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 6/2 σε επαγγελματικό πλαίσιο, αφήνοντας πίσω τους οποιεσδήποτε παλαιότερες διαφορές.
Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές συνεργάστηκαν στην παρουσίαση εκδήλωσης για την κοπή πίτας γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων.
Μετά την εκδήλωση, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντάς την με το μήνυμα: «Γιατί σ’ αυτή τη δουλειά που υπεραγαπώ το πιο σημαντικό είναι ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση…».
Η ξαφνική αδιαθεσία και η συνεργασία με τον Λιάγκα - «Θα το παρουσιάσουμε μαζί»

Αυτή η συνάντηση και η δημόσια ανάρτηση υπογραμμίζουν τη σημασία του επαγγελματισμού και του αμοιβαίου σεβασμού στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανεξάρτητα από προηγούμενες διαφωνίες ή ανταγωνισμούς.
«Του βγάζω το καπέλο, σε αυτό είχε 100% δίκιο»
Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Χώρισαν αλλά πήγαν μαζί στα μπουζούκια! Η αποκάλυψη του Λιάγκα