Ο Γιατρός: «Μεταλλάξεις» - Μη χάσετε απόψε το τελευταίο επεισόδιο
Media

Ο Γιατρός: «Μεταλλάξεις» - Μη χάσετε απόψε το τελευταίο επεισόδιο

Ο Γιατρός: Μη χάσετε απόψε στις 21:00 το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, γι' αυτή τη σεζόν. Αναλυτικά οι εξελίξεις.

Ενώ το τμήμα μπαίνει σε καθεστώς καραντίνας, χτυπημένο απ’ το βακτήριο, ο Δημήτρης παραμένει διασωληνωμένος δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Η Δανάη δε φεύγει λεπτό απ’ το πλευρό του, προσπαθώντας να τον φροντίσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το επικό σαρδάμ του Μαρκουλάκη στα γυρίσματα του Γιατρού, τούς «γονάτισε» όλους από τα γέλια!

O-GIATROS.jpg

Κι ενώ η θεραπεία φέρνει σε σύγκρουση το τμήμα και τη Σοφία στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποφασίσει πώς θα κινηθεί η Άννα και η Χριστίνα, κάνοντας μια απρόσμενη συμμαχία, προσπαθούν να ανακαλύψουν για ποιον λόγο ο Σταθάτος δε θέλει να γίνει ο Ανδρέας διευθυντής.

O-GIATROS-(2).jpg

Το μυστικό του μοιάζει να αποκαλύπτεται, όμως οι γιατροί της Παθολογικής έχουν να αντιμετωπίσουν μια τεράστια απώλεια. Στην προσπάθειά τους να σώσουν τους ασθενείς απ’ την επιδημία, αποχαιρετούν για πάντα ένα μέλος της ομάδας τους.

Δείτε τα trailer εδώ:

*στο ρόλο του Βύρωνα ο Γιώργος Ψυχογιός

*στο ρόλο της Χαράς η Έλενα Μαρσίδου

*στο ρόλο του Πέτρου ο Ντένης Μακρής

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved