Άγιος Παΐσιος - Αντώνης Κοντογιάννης: «Από μικρός έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός»
Media

Άγιος Παΐσιος - Αντώνης Κοντογιάννης: «Από μικρός έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός»

Συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno έδωσε ο Αντώνης Κοντογιάννης. Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», μίλησε για τον ρόλο του «Γιωργάκη» που ενσαρκώνει.

Αρχικά λοιπόν ανέφερε στην εκπομπή του Mega: «Θα με βρει ο Άγιος Παΐσιος σε μια σπηλιά αλλά θα με γνωρίσετε εκεί ως ένα παιδί φτωχό, ορφανό, που δεν έχει κάποιον ως στήριγμα, ο πατέρας του δουλεύει, η μητέρα του έχει φύγει από τη ζωή και η μητριά του δεν του συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε».

Και συνέχισε: «Ο Άγιος Παΐσιος λοιπόν είδε αυτό το παιδί ταλαιπωρημένο και με τη διορατικότητά του το πήρε μαζί του, το αγκάλιασε σαν να είναι πραγματικός του φίλος, του έμαθε την ξυλουργική, τον έβαλε στον δρόμο του Θεού. Μου φαίνεται ότι τον εξημέρωσε».

Άγιος Παΐσιος - Δρόσος Σκώτης: «Πηγή έμπνευσης για τον ρόλο μου ήταν ο πατέρας μου και μόνο»

kontogiannis.jpg

Ο Αντώνης Κοντογιάννης μίλησε για τις στιγμές που τον δυσκόλεψαν στα γυρίσματα.

«Συγκεκριμένα θυμάμαι δύο σκηνές με δυσκόλεψαν, η μία ήταν που έπρεπε να κλάψω και ήταν πολύ δύσκολο υποκριτικά. Τα καταφέραμε κάπως», είπε και περιέγραψε και πώς ξεκίνησε την πορεία του στην υποκριτική.

«Από μικρός έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, είχα παρακολουθήσει μια παράσταση θεάτρου και λέω ‘εγώ αυτό θα κάνω’ και από τότε δεν έχω σταματήσει να θέλω να το κάνω».

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved