Το ξεχωριστό κλείσιμο της εκπομπής της Γερμανού: «Για να θυμούνται οι παλιοί & να μαθαίνουν οι νέοι»
Media

Το ξεχωριστό κλείσιμο της εκπομπής της Γερμανού: «Για να θυμούνται οι παλιοί & να μαθαίνουν οι νέοι»

Με έναν ιδιαίτερο και συμβολικό τρόπο ολοκλήρωσε την εκπομπή της το Σάββατο 1 Μαρτίου η Ναταλία Γερμανού, μία ημέρα μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών.

Η παρουσιάστρια θέλησε να τιμήσει τη μνήμη των 57 θυμάτων, κλείνοντας τη θεματολογία της ημέρας με ένα ηχηρό μήνυμα.

Γερμανού για Τέμπη: «Είναι η 1η μέρα μετά την 28η Φεβρουαρίου. Έτσι θα θυμάμαι την πρωτομηνιά αυτή»

germanou-tempi.jpg

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, προβλήθηκαν εικόνες από τις μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου πλήθος κόσμου ζητούσε απαντήσεις.

Λίγο πριν το κλείσιμο, η Ναταλία Γερμανού απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, λέγοντας:

«Θα είμαστε ξανά μαζί αύριο στις 2 παρά 10 το μεσημέρι στο ραντεβού μας. Αυτή τη συγκεκριμένη σημερινή εκπομπή θέλω να τη κλείσουμε με ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, είναι αυτό που λέμε για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι».

Αμέσως μετά, προβλήθηκε ένα βίντεο στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται με δηλώσεις από το παρελθόν που αφορούσαν την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, με την επιλογή αυτή να δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved