Μπάρκα: Την επικαιρότητα δεν την αγγίζουμε εύκολα, αλλά θα είμαστε πάντα εκεί που πρέπει για να...
Μία διαφορετική έναρξη έκανε η Δανάη Μπάρκα στο Πάμε Δανάη με αφορμή το συλλαλητήριο την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας για τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Η παρουσιάστρια είπε: «Ήταν ένα τριήμερο έντονο για όλους μας φαντάζομαι. Καταλαβαίνετε ότι την επικαιρότητα δεν την αγγίζουμε εύκολα, έχουμε αποφασίσει να είμαστε κάθε μέρα να είμαστε μια ψυχαγωγική εκπομπή, να αφήνουμε ότι μας απασχολεί στην άκρη. Και να περνάμε όμορφα μαζί σας και εσείς μαζί μας.».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν εκπομπές στο Mega που κάνουν ολοκληρωμένα ρεπορτάζ και ακολουθούν πιστά την επικαιρότητα. Την Παρασκευή ήμασταν εκεί που έπρεπε, θα είμαστε πάντα εκεί που πρέπει. Μέχρι να υπάρξει η δικαιοσύνη και η αλήθεια για τις ψυχές αυτές που περιμένουν να είμαστε σύμμαχοι με τις οικογένειές τους».
Μπάρκα: Οι φώτο από την Καθαρά Δευτέρα & η εξομολόγηση- Έρχεται η στιγμή που πλέον εσύ ετοιμάζεις...
Τέμπη - Μπάρκα: Έβλεπα ανθρώπους “παγωμένους” που δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν! Ήταν σοκαριστικό!