Media

Η γη της ελιάς: Η πρώην σύζυγος του Βαρώτσου επιστρέφει- Τα χρέη στο Δημόσιο και η φυλακή

Ραγδαίες εξελίξεις συγκλονίζουν τη ζωή των ηρώων στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς.

Σύντομα ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη, καθώς εισβάλλει ξανά στη ζωή του η πρώην σύζυγός του και τον διεκδικεί.

Γη της Ελιάς–Χριστοδούλου: Το εντυπωσιακό βιογραφικό της τηλεοπτικής Αφροδίτης & το ξεχωριστό Insta

Ύστερα από την επιβεβαίωση ότι ο αδελφός του είναι νεκρός και την εξαπάτηση του Σπύρου, η ψυχολογική κατάσταση του Βαρώτσου είναι άθλια. 0 δυναμικός επιχειρηματίας προσπαθεί να μην αφήσει τα συγκλονιστικά αυτά γεγονότα να του επηρεάσουν περαιτέρω τη ζωή, και επικεντρώνεται στη δουλειά του και στη συνεργασία του με τους Βρεττάκους. Πολύ σύντομα ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα μία μεγάλη έκπληξη. Κάποια στιγμή, ο Ανδρέας δέχεται την αναπάντεχη και απροσδόκητη επίσκεψη της Μαριάννας, της πρώην συζύγου του, με την οποία χώρισαν κάποτε με επεισοδιακό τρόπο. Τον ρόλο της εν λόγω ηρωίδας έχει αναλάβει να υποδυθεί η ηθοποιός Στέλλα Κωστοπούλου.

Η Στέλλα Κωστοπούλου θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του Βαρώτσου

Η Μαριάννα, λοιπόν, ξαφνιάζει τον άντρα όταν βρίσκεται ξαφνικό στο κατώφλι του σπιτιού του. Αμέσως εκείνος της ζητά εξηγήσεις για τον λόγο της επιστροφής της και εκείνη με όμορφο τρόπο του εξομολογείται ότι επιθυμεί να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Όμως ο Ανδρέας δεν πείθεται από τα λόγια της και υποψιάζεται ότι οι προθέσεις της να διεκδικήσει ξανά μία θέση στη ζωή του κρύβουν κάποιο δόλο. Έτσι, την πιέζει να του μιλήσει ανοιχτά, ειδάλλως να φύγει αμέσως από το σπίτι του. Τότε η Μαριάννα αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής της. Για την ακρίβεια, παραδέχεται ότι έχει τεράστιο οικονομικό ζήτημα και αν δεν καλύψει άμεσα τα χρέη της προς το Δημόσιο, κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ο Βαρώτσος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη αυτή, ενώ εκείνη του ζητάει, απελπισμένη, τη βοήθειά του. Ο επιχειρηματίας τής υπόσχεται ότι σκοπεύει να σκεφτεί τα όσα του είπε και της ζητάει ευγενικά να φύγει από το σπίτι.

Ανδρέας Γεωργίου: Άφησε τη Γη της Ελιάς και πήγε μπουζούκια με τη Σιμώνη του! Τα τρυφερά τετ α τετ

Οι μέρες κυλούν και το πρόβλημα της Μαριάννας κατακλύζει συνεχώς το μυαλό του Ανδρέα. Μπορεί ο χωρισμός τους να ήταν επώδυνος για τον ίδιο και η γυναίκα να προσπάθησε να του φάει την περιουσία, ωστόσο η ιδιοσυγκρασία του δεν του επιτρέπει να την αφήσει αβοήθητη αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Έτσι, την επόμενη ημέρα ο ίδιος καλύπτει το χρέος της πρώην γυναίκας του προς το Δημόσιο. Όταν η Μαριάννα μαθαίνει τα νέα, σπεύδει ξανά στο σπίτι του Ανδρέα για να τον ευχαριστήσει, αλλά και συγχρόνως για να διεκδικήσει ακόμα πιο έντονα μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Διαβάστε επίσης:

Η Πέμη Ζούνη εισβάλλει στη Γη της ελιάς και θα φέρει τα πάνω κάτω

Εισβάλει στη γη της ελιάς και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς σε δύο μήνες!

Η Γη της Ελιάς: Το spoiler του Χαρόβα: «Δεν θα με ξεμυαλίσει απλώς η Λίνα, θα με ξεριζώσει κιόλας»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved