Media

Συγκινήθηκε on air η Χρηστίδου - «Είναι μια μέρα με πολλά συναισθήματα. Θέλω να πω στον μπαμπά μου…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στην έναρξη της εκπομπής της, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Με λόγια από καρδιάς, μίλησε για τη σημασία της ημέρας, αλλά και για τα δικά της αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Υποθέτετε πως αφορά εκείνον με τον οποίο χώρισα πριν από 7 χρόνια…»

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες! Εύχομαι να έρθει μια μέρα που δεν θα χρειάζεται καν να γιορτάζουμε αυτή τη μέρα, γιατί δεν θα αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες σαν μειονότητα».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη φόρτισή της όταν μίλησε για τη μητέρα της, που είχε γενέθλια αυτή τη μέρα: «Η μαμά μου είχε γενέθλια σήμερα… Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω. Είναι μια μέρα με πολλά συναισθήματα.»

Με ιδιαίτερη αγάπη, αναφέρθηκε στον πατέρα της και το πόσο τον ευγνωμονεί για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε:

«Θέλω να πω ‘χρόνια πολλά’ στον μπαμπά μου, γιατί δεν χρειάστηκε να αναρωτηθώ, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ στη ζωή μου αν έχω ίσα δικαιώματα με τους άντρες, αν θα πρέπει να παλέψω. Μεγάλωσα σε μια φούσκα, νομίζοντας πως αυτό είναι αυτονόητο. Μετά βγήκα στη ζωή και είδα πως δεν ισχύει για όλους τους άντρες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι:

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Χρηστίδου: «Από τότε που χώρισα όλα τα έμαθα…»

Το παρολίγον ατύχημα εκτός «αέρα» & η επίθεση στη Σίσσυ: «Από θαύμα ζω.. Κουμπάρα να σου τύχει»

Το ξέσπασμα της Χρηστίδου για Τούνη-Αλεξάνδρου: «Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα αυτή η ιστορία»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved