Media

Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά: Η «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας» εισβάλλει στη σειρά του ΑΝΤ1

Τονωτικές ενέσεις κάνει ο ΑΝΤ1 στη σειρά εποχής του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου και των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», με το να «κλειδώνει» σε αυτήν ηθοποιούς πρώτης γραμμής με ιστορία και περγαμηνές στην τηλεόραση και στο θέατρο, για να κρατήσουν… ζωντανή τη φιλόδοξη παραγωγή στα μεσάνυχτα της Κυριακής, αφού πλέον η σειρά προβάλλεται στις 12 το βράδυ.

Nέα πρόσωπα λοιπόν αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Ενα από αυτά είναι και η πολύ καλή ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, την οποία λατρέψαμε ως «Βουλίτσα» στην ιστορική κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Θεόβη Στύλλου: «Έχω κάνει manifest τόσα πράματα, που ώρες ώρες νιώθω μάγισσα!»

Ο ρόλος της συνδέεται με τη Λεώνη, αλλά και την Πανδώρα, και θα φέρει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, που θα μας κόψουν την ανάσα.

Παράλληλα, στη σειρά θα έχουμε και τρεις επιστροφές από τον πρώτο κύκλο. Επανέρχονται με… φόρα ο Νίκος Ψαρράς (Κανέλλος Λάσκαρης), ο Αναστάσης Ροϊλός (Αντρέι Σιντόροφ), ο Θεοδόσης Φυλακτός (Κοσμάς Βρώτσος), που θα τους δούμε σε flashback.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved