Οδύσσεια: Δεν πάει ο νους σας πόσα θα πάρουν οι κομπάρσοι για 13 ώρες γύρισμα
Media

Οδύσσεια: Δεν πάει ο νους σας πόσα θα πάρουν οι κομπάρσοι για 13 ώρες γύρισμα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ, Ματ Ντέιμον, για τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Στην ταινία, που αναμένεται να κοστίσει 250 εκατομμύρια δολάρια, ο Ματ Ντέιμον υποδύεται τον Οδυσσέα, τον θρυλικό Έλληνα βασιλιά της Ιθάκης.

Ο σταρ του Χόλυγουντ επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή της Πύλου, το Κάστρο της Μεθώνης, ενώ το καστ θα μεταφερθεί και στην περιοχή της Βοϊδοκοιλιάς, για την σκηνή με τον Κύκλωπα και όχι μόνο.

matt-damon-ape-mpe.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η Σαρλίζ Θερόν και Ζεντάγια θα έρθουν Τετάρτη βράδυ.

Στο «Πάμε Δανάη» μίλησε κάτοικος της Μεθώνης.

«Συγκεντρώθηκαν στην Κόρινθο όλοι οι κομπάρσοι, θα τους πήγαιναν στον Σολωμό Κορινθίας που έχουν φτιάξει δύο τεράστιες σκηνές, θα τους έβαφαν. Και από εκεί θα τους ανέβαζαν στον Ακρόκόρινθο και αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 13 ώρες. Οι κομπάρσοι θα πάρουν 90 ευρώ για τις 13 ώρες και έχουν πάρει ήδη 50 ευρώ όταν ντύθηκαν, γιατί έχουν κάνει κάποια δοκιμαστικά».

Οδύσσεια – Ματ Ντέιμον: Τα σκηνικά, οι κομπάρσοι και οι αποζημιώσεις στους ψαράδες

Ο Ματ Ντέιμον ήρθε στην Ελλάδα για την "Οδύσσεια" -Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ!

Απόβαση αστέρων στη Μεσσηνία! Σαρλίζ Θερόν,Ματ Ντέιμον & Αν Χάθαγουεϊ στο νέο αριστούργημα του Νόλαν

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved