Καρέ-Καρέ ο απρόβλεπτος γάμος Νόρας-Λουκά
Media

Καρέ-Καρέ ο απρόβλεπτος γάμος Νόρας-Λουκά

Το ζευγάρι δεν θα κάνει έναν συνηθισμένο γάμο, μια κανονική τελετή, αφού ου οι δυο τους μόνο κανονικοί και προβλέψιμοι δεν είναι. Ο γάμος τους που θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου δεν πρόκειται να λάβει χώρα σε εκκλησία αλλά στη λίμνη του Μαραθώνα, με εκείνη με φόρεμα εποχής και με εκείνον με ανάλογο φράγκο και κουμπάρα την αδελφή του γαμπρού, Εριέττα.

Τη νύφη συνόδευσε ο πατέρας της, Ευκλείδης που ήρθε από την Μονεμβασιά για το γάμο. Και αντί για δεξίωση και τραπεζώματα, θα «παίξουν» καλάθια πικ-νικ. Όλα ξεκινάνε με τον γαμπρό Λουκά, που είναι στην πρίζα και με τρομερή αγωνία για το «κρέμασμά» του. Ο κολλητός του ο Νικόλας, που πάντα τον πειράζει ασταμάτητα, έχει ξεφύγει τελείως και τον αποτρελαίνει με τα πικρόχολα σχόλιά του. Τον πειράζει για όλα και κυρίως για τον χώρο που αποφάσισε να τελεστεί το μυστήριο, ενώ του στήνει και μια τρελή φάρσα. Παίρνει τηλέφωνο να δει πού είναι η νύφη και οι δικοί της και, αντί να του πει ότι καταφτάνουν, του λέει ότι έγινε πολύ κακή συνεννόηση και ότι από λάθος η νύφη θα φτάσει εκεί μετά από δύο περίπου ώρες. Με το που το μαθαίνει το αναγγέλλει στον κόσμο και λίγα λεπτά μετά βλέπει το αυτοκίνητο με τη Νόρα να έρχεται και να γίνεται το απόλυτο ρεζίλι, με τον Νικόλα να σκάει στα γέλια. Από τη μια πλάκες, από την άλλη ζήλιες! Η Μελίτα «ψήνεται» να είναι στο μυστήριο, μα όταν βλέπει τον Στέφανο να «ξερογλείφεται» με την Εριέττα, την κουμπάρα του ζευγαριού, τα παίρνει και βγάζει καπνούς από παντού. Πόσο δε όταν εκείνος θα ζητήσει από την κουμπάρα να ρίξουν έναν χορό-«κόλαση». Σε τρελή ζήλια, όμως, είναι και η Αμαλία, που προσπαθεί να πείσει τον Ευκλείδη, να μην αφήσει εδώ τη γυναίκα του και να φύγει. Σου λέει, άμα είναι εδώ ο σύζυγός της, θα γλιτώσουμε το φλερτ της με τον άντρα μου. Ο Ευκλείδης, όμως, θα φύγει, μιας και η Στέλλα θα του πει ότι όλα έχουν τελειώσει για πάντα.
Μπορεί ολόγυρα να «παίζουν» ζήλιες μα και πλάκες απίστευτες, ο παπάς όμως θα παντρέψει το ζευγάρι, που θα είναι συγκινημένο που πέρασε από τα σαράντα κύματα μα έφτασε τον στόχο του, με το παιδί τους να μην αργεί να έρθει! Και μαζί τους θα είναι συγκινημένη και χαρούμενη όλη η περίφημη παρέα της Φεγγαρόπετρας - και όχι μόνο. Όλοι ήθελαν ο Λουκάς και η Νόρα να είναι μαζί, όλοι ανησύχησαν όταν οι δυο τους μάλωναν και χώριζαν και τώρα που όλα αυτά είναι πια παρελθόν το χαίρονται και το γιορτάζουν με πολλή σαμπάνια και με γέλια μέχρι δακρύων. Θα κρατήσει, λέτε;
Πηγή:TvΖάπινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved