Ανδρέας Μικρούτσικος για Θάνο: «Με προστάτευε πάντα, δεν είχα ούτε ευρώ να ζήσω, τα ανέλαβε όλα»
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος για Θάνο: «Με προστάτευε πάντα, δεν είχα ούτε ευρώ να ζήσω, τα ανέλαβε όλα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Στιγμές με τον Μάνο Νιφλή και μεταξύ άλλων μίλησε για τις στιγμές που σημάδεψαν την προσωπική του ζωή, αλλά και τον αξέχαστο και σπουδαίο αδερφό του, Θάνο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Ο Θάνος με προστάτευε από τότε που βγήκα. Δηλαδή, να φανταστείς – έχοντας μια διαφορά πέντε χρόνων – ο Θάνος έλεγε τη μάνα μου “μπεμπέκα”, όπως τη φωνάζαν οι φίλοι, το κανονικό της όνομα ήταν Κωνσταντίνα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν ήταν να γεννηθώ, επειδή τότε οι μεσοαστικές οικογένειες γεννούσαν στο σπίτι, ο αδελφός μου ανοίγει με ύφος την πόρτα και της λέει: “Μπεμπέκα, τώρα που θα βγει ο μικρός, έχω αποφασίσει να μην σε λέω Μπεμπέκα για να μην το ακούει και παίρνει ο μικρός αέρα. Θα σε λέω μαμά, εντάξει μπεμπέκα; Ναι, του λέει η μάνα μας».

andreasmikrpoutsikos-1200x675.jpg

Και σε άλλο σημείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Εμφανίστηκε ο Θάνος και μου είπε ούτε θα ιδρώσει το αυτί σου, θα σε έχω εγώ εδώ πέρα στην πένα. Θα έκανες το ίδιο; Του λέω, τι με ρωτάς τώρα δεν το ξέρεις; Θα κάνω κι εγώ το ίδιο μου είπε, είσαι μέλος της οικογένειας. Εγω δεν είχα ούτε ένα ευρώ να ζήσω. Και τα ανέλαβε όλα ο Θάνος, εκτός από του 203 τελευταίος μήνες που και ο ίδιος είχε πτωχεύσει. Όταν πέθανε ο Θάνος, δεν είχα ρεύμα, δεν είχα νερό, δεν είχα λεφτά».

1000_702d558c-5f86-4376-9a89-501d87ec7613.jpg

Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν κι οι φίλοι μου, γιατί εγώ ήμουν πάντα της άποψης να περνώ με τους φίλους μου καλά. Είναι τα πιο καλώς ξοδεμένα χρήματα, όλα τα άλλα μου τα πήραν οι τράπεζες. Είναι από μια ανοησία που έκανα να βοηθήσω κάποιους φίλους που ήθελαν βοήθεια. Εξέπεμψα ένα μήνυμα ότι είμαι μια χαρά, δεν έχω να προσάψω σε κανέναν τίποτα, ήθελα κι αποφάσισα αυτόν τον τρόπο… Κάποιοι που έπρεπε να πάρουν δεν πήραν, εκεί ξεχώρισε η ήρα από το στάρι».

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στη Ρούλα Κορομηλά & από τον Βαρθακούρη στον Πέτρο Λαγούτη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκτός Buongiorno - Όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

Μικρούτσικος για Χρηστίδου «Με ενόχλησε η στάση μου... Ήταν λάθος, μια μαύρη κουκίδα μέσα μου»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε πρώτη φορά για την Αλεξάνδρα Νίκα: «Έχει διαβάσει την ψυχή μου»