Πετρουλάκη: Τα 30 χρόνια με τον Ίβιτς & η αποκάλυψη:«Έχω μπει σε κλαμπ για να μαζέψω τις κόρες μου…»
Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην εκπομπή, Happy Day για τα 30 χρόνια που είναι με τον Ίλια Ίβιτς, τα τέσσερα παιδιά της, την επιστροφή της στην τηλεόραση και την εμμηνόπαυση.
Αρχικά ανέφερε η Ελένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θεωρώ ότι οι γυναίκες μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα. Είναι πολλαπλός ο ρόλος της γυναίκας και δύσκολος παράλληλα. Θέλω να δώσω ένα πρότυπο μιας μαμάς που είναι δραστήρια, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα… Δεν είμαι η τέλεια μαμά, έχω κάνει τα λάθη μου και προσπαθώ να διορθώνομαι κάθε μέρα. Δεν είναι καθόλου εύκολο το μεγάλωμα των παιδιών»
Και σε άλλο σημείο είπε: «Οι κόρες μου δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα. Η καθεμία είναι διαφορετικά. Μπορεί να έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο αλλά η καθεμία αντιδρά και με διαφορετικό τρόπο. Η μεγάλη σπουδάζει στην Αμερική, είναι στο δεύτερο έτος, οι δίδυμες ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο…Είχα τεράστια αγωνία όταν θα έφευγε η μεγάλη μου κόρη… Μου ήταν πολύ δύσκολο να το συνηθίσω αυτό… Το θέμα είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά μας… Τώρα με τις δίδυμες δε ξέρω πώς θα είναι στην αρχή».
Για τον Ίλια Ίβιτς, δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο να έχεις πέντε γυναίκες. Καταλαβαίνω και τον άντρα μου κάποιες φορές για το πώς αντιδράει. Δεν είναι εύκολο. Τα προσωπικά τους τα συζητάνε μόνο με εμένα, είναι και κορίτσια, οπότε… Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, είμαστε 30 χρόνια μαζί, Δεν υπάρχει συνταγή για έναν γάμο. Όλα τα ζευγάρια έχουν και τα πάνω και τα κάτω τους, και όταν υπάρχουν και παιδιά, δεν είναι εύκολο. Είναι ένας συνεχής αγώνας για να κρατήσεις μια οικογένεια…».
Και σε άλλο σημείο δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Φυσικά και έχω μπει σε κλαμπ για να μαζέψω τις κόρες μου. Και τον ντεντέκτιβ έχω κάνει για να δω με ποιά παρέα είναι και τι κάνουν… Δε μπορώ να πω ότι εγώ είμαι η αυστηρή και ο Ίλια πιο χαλαρός, είναι ανάλογα τη στιγμή. Η μικρή μας κόρη περιμένει πως και πως να φύγουν και οι δίδυμες, για να της αδειάσουν τη γωνιά και να έχει την ηρεμία της».
Και για την εμμηνόπαυση ανέφερε: «Η εμμηνόπαυση για τη γυναίκα είναι μια ορμονική φάση όπως η εφηβεία, και η εγκυμοσύνη. Δε πρέπει να μας παίρνει από κάτω… Αλλάζει η ψυχολογία μας, αλλά δε πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τον εαυτό μας… ».
Διαβάστε επίσης:
Ελένη Πετρουλάκη: Matchy-matchy με τις κόρες της - Το total black look & η νέα φωτό στο Insta!
Άννα Μαρία Ίβιτς: Κούκλα η 20χρονη κόρη της Πετρουλάκη – Ζει στην Αμερική & διαπρέπει στον στίβο!