Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε άρον άρον από την εκπομπή της - Η ξαφνική αδιαθεσία
Super Κατερίνα: Εμφανίστηκε με το μονόπετρο στο χέρι, ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές όμως λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε άρον άρον.
Η παρουσιάστρια είπε κατά την έναρξη της εκπομπής: «Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας. Ειλικρινά μου έχει στείλει τόσα μηνύματα όλος ο κόσμος. Ευχαριστώ τόσο πολύ. Ένιωσα τόση χαρά που το μοιράστηκα μαζί σας. Η πλάκα είναι, ότι ενώ έγινε αυτό την προηγούμενη μέρα και νιώθω από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, αρρωσταίνω.

Ήμουν με γαστρεντερίτιδα στο Παρίσι και μετά με πήγε λίγο άσχημα. Δεν έχει σημασία, το θέμα είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πραγματικά όσοι θέλετε αυτή την ευτυχία, γιατί κάποιοι μπορεί να μη θέλουν να παντρευτούν, εύχομαι να τη βιώσετε. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή».
Καινούργιου: Η εμφάνιση με το μονόπετρο και η αποκάλυψη: «Ήμουν με γαστρεντερίτιδα στο Παρίσι»

Η ανακοίνωση του Γκουντάρα
Λίγα λεπτά μετά τις 11:00 ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την έκτακτη αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή, αφού η αδιαθεσία της δεν της επέτρεπε να συνεχίσει σήμερα 5/5.
«Θα πάμε σε διαφημίσεις, θα επιστρέψουμε πολύ λίγο… Η Κατερίνα μας αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία, θα επιστρέψουμε όλοι εμείς. Δεν θα είναι για το υπόλοιπο της εκπομπής η Κατερίνα μαζί μας», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.
Δείτε το απόσπασμα:
Διαβάστε επίσης:
Η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε στην Καινούργιου “βίον ανθόσπαρτον”: «Είμαστε από το σόι της νύφης...»
Καινούργιου-Κουτσουμπής: Πρόταση γάμου στο Παρίσι - Η έκπληξη & το μονόπετρο
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Συγκινήθηκα για την Κατερίνα Καινούργιου…Μπράβο, να μπει στο κλαμπ!»