Τα δάκρυα της Μαρίας Μενούνος: «Δεν ήξερα τι χαρά θα είχα που έγινα μάνα...»
Media

Τα δάκρυα της Μαρίας Μενούνος: «Δεν ήξερα τι χαρά θα είχα που έγινα μάνα...»

 

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού είναι η πέσβειρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Los Angeles 2028».

Η παρουσιάστρια μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε:

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Θέλω να βοηθήσω τους αθλητές όσο μπορώ και να φέρουμε όλους τους Έλληνες της Αμερικής μαζί. Όπου και αν είμαστε, να είμαστε ενωμένοι για να βοηθήσουμε την Ελλάδα και την ομάδα να πάει καλά. Όταν φτάσει η ημέρα της Αφής στην Αρχαία Ολυμπία, ξέρω ότι θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο και θα κλαίω».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-652025-100049-pm.jpg

Και σε άλλο σημείο μιλώντας για την κόρη της ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Δεν ήξερα τι χαρά θα είχα που έγινα μάνα. Τώρα που το βλέπω και είναι μπροστά μου, είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου. Δεν το ξέρεις μέχρι που να το αισθάνεσαι».

Και υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έγινα Πρέσβειρα της Ελληνικής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκινήθηκα πολύ… Έχασα και τη μάνα μου, να τα έβλεπε αυτά… Η μαμά μου θα ήταν πολύ περήφανη για αυτό που γίνεται σήμερα. Αγαπάω την Ελλάδα και οι Έλληνες μου έχουν δείξει μεγάλη αγάπη. Είμαι χαρούμενη που έρχομαι και σας έχω όλους κοντά».

Δείτε το απόσπασμα από το Breakfast @ Star

Στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος - Οι φωτό πριν βρεθεί σε επαγγελματικό ραντεβού και η νέα συνεργασία

Μαρία Μενούνος-Η νέα σπαρακτική ανάρτηση: «Μου λείπει όλο και περισσότερο κάθε μέρα»

Το Πάσχα… αλά ελληνικά της Μαρίας Μενούνος, ο Τομ Χανκς και οι ευχές της Γουίλσον στα Ελληνικά

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved