Επική στιγμή στο Buongiorno! Τα έχασε η Σκορδά με τον Μικρούτσικο- «Τώρα εγώ πώς να αντιδράσω;»
Άφωνη η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του Buongirono με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Ο Ανδρέας είχε τα κέφια του και την ώρα που έπαιζε ως μουσικό χαλί το τραγούδι Talimi Banana, άρχισε να τραγουδά και να χορεύει και ακολούθησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Η παρουσιάστρια κοιτούσε αμήχανα και δεν ήξερε πως αντιδράσει.
.jpg?t=a3oc4ch99Vkms6TaJEWCLg)
«Εγώ τώρα πώς να αντιδράσω;» είπε ξεσπώντας σε γέλια.
Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε ότι εκείνος ζήτησε αυτό το τραγούδι για την έναρξη, καθώς το τραγουδούσε στο καμαρίνι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Νίκο Παρτσώλη!

«Ενημερώθηκα πρωί πρωί ότι ο Ανδρέας το τραγουδούσε αυτό το τραγούδι με τον Παρτσώλη και είπα να ξεκινήσει η εκπομπή έτσι. Με ενημέρωσαν ότι έγινε συναυλία το πρωί», είπε ο Δημήτρης.
Δείτε την επική στιγμή στο Buongiorno
Σκορδά σε Μικρούτσικο: Μου είπε ότι του έσωσες την επιχείρηση & μετά δεν ήθελες να πάρεις τα χρήματα
Χαμός στο Buongiorno! Σκορδά σε Μικρούτσικο: «Δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο; Δεν είναι ωραίο αυτό»
Σκορδά: H ενόχληση με την εκπομπή της Καινούργιου –Συγγνώμη, έβαλαν ακουστικό την ώρα της σύνδεσης;