Καίτη Γαρμπή: Η αποκάλυψη για την μεγάλη επιτυχία «Κάτι» & ο λόγος που έκανε μούτρα στον Φοίβο
Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην εκπομπή, Μεγάλη Εικόνα για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού, Κάτι και ανέφερε τον λόγο που κρατούσε για καιρό μούτρα στον Φοίβο.
Η τραγουδίστρια ανέφερε:
«Πήγαμε στο σπίτι του Φοίβου με τον Διονύση και ακούσαμε το Κάτι και του λέω “ποια θα το πει;”. Και μου λέει “εσύ”. Του λέω “αποκλείεται, βρες τραγουδίστρια. Εγώ αυτές τις λέξεις δεν θα τις πω”. Μου είπε ότι επειδή είμαι αθώα, θα κάνει κόντρα.»!

Και πρόσθεσε: «Είχα κολλήσει εκεί που λέει ως προς το μέγεθος. Το είπα ψιθυριστά στο στούντιο και μου το “έκλεψαν”. Του έκανα μούτρα για πολύ καιρό αλλά μετά τα βρήκαμε! Είχε δίκιο ο Φοίβος ότι τελικά παίζει ρόλο αυτό που είσαι.
Γενικά στη ζωή μου “σκοτώνομαι” για τη δικαιοσύνη, για αυτό άρχισα να γράφω. Με το να παίρνω θέση και θεωρώ δίκαιο ίσως βοηθάω. Στην προσωπική ζωή μου όμως είμαι εγωίστρια και δεν λέω εύκολα συγγνώμη. Δεν το λέω ούτε το δείχνω».
Διαβάστε επίσης:
Γαρμπή: Ο Λάνθιμος δοξάζει την Ελλάδα & εμείς σκεφτόμαστε αν πρέπει να πατήσει στην Ακρόπολη;
Η αποκάλυψη της Γαρμπή: «Έχω χαστουκίσει μεγάλη φίρμα γιατί μου έκανε άσεμνη χειρονομία»