Δανάη Μπάρκα: «Κατέρρευσε μόλις είπε το τελευταίο αντίο» – Η αποκάλυψη της Δέσποινας Καμπούρη on air
Media

Δανάη Μπάρκα: «Κατέρρευσε μόλις είπε το τελευταίο αντίο» – Η αποκάλυψη της Δέσποινας Καμπούρη on air

Μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δέσποινα Καμπούρη, που ήταν παρούσα στην τελευταία εκπομπή, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση στην εκπομπή «The Weekenders» το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου.

«Δεν ένιωσα ότι πάω σε ένα πάρτι, δεν είχα καλά συναισθήματα μέσα μου. Ήταν πολύ ανάμεικτο όλο αυτό που αισθανόμουν γιατί όταν ξέρεις ότι φίλοι, συνεργάτες τελειώνουν πρόωρα – σε κανέναν δεν αρέσει ένα πρόωρο τέλος – αισθάνεσαι κάπως αμήχανα. Ήταν χρέος μου να είμαι κοντά στα παιδιά. Ζήσαμε μαζί ευχάριστα, δυσάρεστα και ήθελα να είμαι κοντά τους», είπε συγκινημένη.

Μπάρκα: Το πάρτι μέχρι πρωίας για το τέλος του «Πάμε Δανάη» και ο έξαλλος χορός της Σταυροπούλου!

1746618641252-320783131-barka.jpg

Αναφερόμενη στη Δανάη Μπάρκα, αποκάλυψε:

«Υπήρχε μια τεράστια συγκίνηση, η Δανάη προσπαθούσε μέχρι και την τελευταία λέξη στον αποχαιρετιστήριο λόγο της να είναι δυνατή, κρατιόταν. Πολλές φορές την είδα να βγαίνει έξω από το πλατό για να πάρει τις ανάσες της, ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή».

Η πιο προσωπική στιγμή, όμως, ήρθε off camera:

«Κάναμε μια συζήτηση… “Λένε ότι είμαι χαρούμενη, ότι τραγουδάω, λένε ότι δεν έχω αίσθηση του τι συμβαίνει, δεν ισχύει αυτό. Δέσποινα, αν κατέρρεα από την Παρασκευή που έμαθα τα νέα, τι θα έκαναν όλοι οι υπόλοιποι που είναι πίσω από εμένα; Όφειλα να είμαι δυνατή”. Δεν μου έχει δώσει την άδεια να σας το πω αυτό… Με το που είπε το τελευταίο αντίο, η Δανάη κατέρρευσε. Αυτό ήταν off camera. Συγκινήθηκε, αγκάλιασε τους δικούς της ανθρώπους, τη μαμά της. Ήταν σαν να τελείωσε ένας εφιάλτης και τώρα μπορώ να αφεθώ και να δείξω τα πραγματικά μου συναισθήματα στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να είναι κοντά μου».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τίτλοι τέλους για τη Δανάη Μπάρκα: «Είναι πολλά αυτά που θέλω να βγάλω από μέσα μου»

Καμπούρη στο φινάλε του Πάμε Δανάη: «Είναι χρέος μου να είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν έχω έρθει με χαρά»

Μπάρκα: Φινάλε με το ίδιο φόρεμα που έκανε πρεμιέρα - Ένας κύκλος κλείνει! Μαύρα τα πράγματα...

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved