Φαντασμαγορική πρεμιέρα για Αργυρό & Josephine! Η «βροχή» από λουλούδια & οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

NDPPHOTO 

Showbiz

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για Αργυρό & Josephine! Η «βροχή» από λουλούδια & οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η πρεμιέρα τους στο Κέντρο Αθηνών το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου ήταν ό,τι πιο εκρηκτικό έχει δει η νυχτερινή Αθήνα το τελευταίο διάστημα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεσήκωσαν το κοινό με ένα show γεμάτο λάμψη, ρυθμό και… επιτυχίες.

Κωνσταντίνος Αργυρός - 50Cent: H συνάντησή τους στο Μαϊάμι μετά τη συναυλία τους που άφησε εποχή

josephine

NDPPHOTO

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, με το αδιαμφισβήτητο χάρισμα και τις no1 επιτυχίες του, απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της γενιάς του. Κάθε του τραγούδι έγινε σύνθημα στο κατάμεστο μαγαζί, ενώ η σκηνική του παρουσία ενθουσίασε.

argiros

NDPPHOTO

Στο πλευρό του, η Josephine, εντυπωσιακή και πληθωρική, «μάγεψε» με τις φωνητικές της δυνατότητες αλλά και τις εκρηκτικές της χορογραφίες. Η χημεία τους πάνω στη σκηνή ήταν ξεκάθαρη και η ενέργεια μεταδόθηκε αβίαστα στο κοινό.

josephine

NDPPHOTO

Μαζί τους, εμφανίζονται και οι Έλενα Παπαναγιώτου και Μαρίνα Λάμπρου, ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα που απογειώνει τη διασκέδαση.

argiros

NDPPHOTO

Δείτε στην παρακάτω gallery ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Μαΐου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved