
Κατερίνα Καινούργιου: «Φέτος η μαμά μου μού απέδειξε και πόσο δυνατή είναι!»
Η Κατερίνα Καινούργιου λόγω της γιορτής της μητέρας που ήταν χθες, 11 Μάη, έστειλε τις ευχές της στη δική της μαμά μέσω της εκπομπής, Super Κατερίνα.
«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και χρόνια πολλά και στη δική μου μανούλα, την υπέροχη μανούλα μου, που φέτος μου απέδειξε και πόσο δυνατή είναι!» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να αναφέρουμε ότι η ίδια η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι η μαμά της είχε περάσει μία σοβαρή περιπέτεια υγείας. Η παρουσιάστρια είχε πει: «Η μητέρα μου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχω και την άδεια της μητέρας μου να το πω δημόσια, οπότε καθημερινά είμαι στο πλευρό της μητέρας μου. Έχει να κάνει και με ένα δικό μου πρόβλημα υγείας που πρέπει να επισκέπτομαι συχνά γιατρούς.
Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου. Θα μου δώσετε θετική ενέργεια, η μητέρα μου είναι καλός άνθρωπος και θα βγει νικήτρια!».
Διαβάστε επίσης:
Ανθή Βούλγαρη: Η επιστροφή στο Mega, το πρόωρο τέλος της Μπάρκα & οι ευχές στην Καινούργιου
Καινούργιου για Σάττι: «Εγώ θα απαντούσα αν κάποιος με έλεγε “αηδιαστική”...»
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Προτιμάει να τον πιάσει στο στόμα του ο Λιάγκας ή το «πέσιμο» της Καινούργιου;