
Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό! Λύγισε ο Λιάγκας - «Να τους ζητήσουμε όλοι μαζί συγγνώμη ως κοινωνία»
Κατέρρευσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του Πρωινού με τα συγκινητικά λόγια του Νίκου και της Σοφίας Πλακιά που παρέλαβαν το πτυχίο της κόρης τους, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Το πτυχίο της αδικοχαμένης κόρης τους Θώμης, στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρέλαβαν οι γονείς της, Νίκος και Σοφία Πλακιά και μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού.

«Δυστυχώς είμαστε στη θέση που δεν πρέπει να είναι κανένας γονιός. Κανένας γονιός δεν πρέπει να παραλαμβάνει πτυχία παιδιού του. Πόσω μάλλον εμείς που χάσαμε τη Θώμη μας με τόσο άδικο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα αν θα παραβρεθώ ή όχι, μετά σκέφτηκα τις αγωνίες της Θώμης που μου έλεγε πάντα «μπαμπά, θα το τελειώσω το πανεπιστήμιο». Σήμερα το τελείωσες το πανεπιστήμιο αλλά με λάθος τρόπο» είπε ο Νίκος Πλακιάς.

«Η Θωμαή και η Χρυσή γιατί ήταν ένα αυτά τα δύο παιδιά, ήταν παιδιά με όνειρα, με στόχους, καλοπροαίρετα… Αγωνιούσαν αν θα πετύχουν στις σχολές που διάλεξαν, να αποφέρουν αυτό που θέλανε. Το όνειρο της Θωμαίδας ήταν να βάλει τον έβενο, να πάρει το πτυχίο και να πει «τα κατάφερα μπαμπά». Είχε πει στην αδελφή της ότι «δεν θα σε αφήσω ποτέ» και δεν την άφησε» είπε η Σοφία Πλακιά, η μητέρα της αδικοχαμένης Θώμης.

Μετά το βίντεο με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λιάγκας είπε:
«Να συγχαρώ τον Νίκο και τη Σοφία για την κόρη τους. Να τους συγχαρώ για το θάρρος και τη δύναμή τους και να τους ζητήσουμε όλοι μαζί συγγνώμη ως κοινωνία γι’ αυτό που κάνουμε στα παιδιά τους».
Σαμαρά κατά Λιάγκα – Καλύβα: «Θέλει μια ψυχραιμία όταν ανοίγουμε το στόμα μας και στο τι λέμε»
Eurovision 2025 - Λιάγκας: Σε κάθε πρόβα βγάζουμε & κάτι - Από χθες κάνουν πλάκα με τα ροδάκια μας
«Ο Βασάλος θα μπορούσε να πάει στο Πρωινό με τον Λιάγκα. Έχει ξαναπάει σε… ριάλιτι επιβίωσης»